Κέντρο Αθηνών

Μια εξοδος που θα πρέπει να αποφύγετε για αυτή τη σεζόν, είναι η «πίστα» στην Πειραιώς που εμφανίζονται πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Λιδάκης και Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Λίγα λόγια για το μαγαζί…Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Στο μαγαζί έγινε τηλεφωνική κράτηση εδώ και τρείς εβδομάδες, για μια παρέα 14 ατόμων. Δυστυχώς, οι υπηρεσίες ήταν απαράδεκτες, άσχετα αν ο λογαριασμός χτύπησε τα 800€. Πρώτα απ’ όλα το τραπέζι ήταν λίαν επιεικώς απαράδεκτο και ενώ ζητήσαμε αλλαγή στον μέτρ (χωρίς όμως λάδωμα), μας περίμενε ακόμη μια απογοήτευση, διότι τα 6 άτομα της παρέας είχαν στο οπτικό τους πεδίο μόνο μια κολώνα, τίποτα παραπάνω.

Αφού οργανώσαμε ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο για να παρακολουθήσουν όλοι το πρόγραμμα, σκάτζα βάρδια κοινώς (σα να παίζαμε μπάσκετ), παραγγείλαμε ποικιλίες (τέσσερις για την ακρίβεια) δεν εμφανίστηκε καμία χαρτοπετσέτα στο τραπέζι…η απάντηση του σερβιτόρου στην παράκληση μας ήταν η εξής: «Κάνουμε περικοπές στα έξοδα». (γελάσαμε πάλι)

Επίσης το service δεν εμφάνισε κανένα εμφιαλωμένο νερό.Τα μπουκάλια που βρίσκονταν στο τραπέζι είχαν τη χρήση κανάτας, το νερό ήταν βρύσης αγαπητέ μου…Παρά τις παρατηρήσεις μας δεν συγκινήθηκε κανείς από το προσωπικό να εμφανίσει το κλασικό σφραγιστό μπουκάλι. Στο τέλος της βραδιάς ο μέτρ με το έξυπνο υφάκι του θέλησε να ρωτήσει και αν μείναμε ικανοποιημένοι απο το service. Ήθελε να τ’ ακουσει το παλικάρι!

Όσο για το πρόγραμμα ήταν αρκετά καλό (άλλωστε ο Μητροπάνος είναι από τους αγαπημένους μου), όμως από τη μέση και μετά καταλήγει σε πίστα «Γιάννη Πλούταρχου» και βάλε. Το γαρύφαλλο ρέει άφθονο (τους είχαν περισέψει από πέρσυ), οι φωτογραφίες και τα φλάς με τους τραγουδιστές, σε τυφλώνουν. Βέβαια τα σοβαρά μέρη του προγράμματος (κατα τη γνώμη μου) δεν έλειπαν από τη βραδιά. Πολύ καλή η εμφάνιση της Ελεονώρας Ζουγανέλη μια φωνή με φοβερό πάθος και οικεία χροιά.

Δυστυχώς έφυγα απογοητευμένη και λίγο νευριασμένη από την «πίστα» με αποτέλεσμα να μη διασκεδάσω με τις ερμηνείες των αγαπημένων μου καλλιτεχνών. Κρίμα και πάλι κρίμα, που οι επιχειριματίες έχουν ξεφύγει τελείως, ενώ οι καλλιτέχνες δεν ασχολούνται καθόλου με τις υπηρεσίες που προσφέρει το εκάστοτε μαγαζί που εμφανίζονται.

Πληροφορίες
Πειραιώς 142 & Π. Ράλλη
210 3454108, 210 3454888

Σας χαιρετώ με απογοήτευση,
jane

5 Comments

  1. amelie

    Eleos re paidia!!! Kai o aderfos mou eixe paromoia andimetwpisi apo to service kai ta xeirotera exei na leei gia to trapezi pou tous evalan!!! Krima pou mas kanete kai ksenerwnoume etsi agria…alla tetoies epatewnies DEN tis goustaroume 😉

  2. Vanessa

    …δυστυχώς η πρώτη φορά που αποφάσισα να σχολιάσω είναι για να συμφωνήσω με τα παραπάνω… Η δική μου εμπειρία δεν απέχει πολύ κ μάλιστα αυτό που είχαμε να λέμε φεύγοντας είναι: «Κρίμα τόσο καλοί τραγουδιστές κ ωραίο γενικά πρόγραμμα,(ίσως καλύτερα θα ήταν να πώ πρωτότυπο κ διαφορετικό για τέτοιο είδος), να τους αδικεί τόσο πολύ το μαγαζί και η εξυπηρέτηση»
    Φυσικά και οι σερβιτόροι ήταν: 1) αργοί, 2) εξυπηρετούσαν το απο πίσω τραπέζι, χωμένοι ανάμεσα στο τραπέζι μας κ πάνω απο τα κεφάλια μας και το κορυφαίο που γελάσαμε πολύ… 3)προσπαθόντας ένας σερβιτόρος να διασχίσει το διάδρομο με ένα δίσκο με ποικιλίες, του έπεσε ένα ορεκτικό μέσα στο πιάτο μας. Με φοβερή ψυχραιμία, ή μάλλον αναισθησία, το πήρε μπροστά μας μέσα απο το πιάτο μας και το έβαλε στην αρχική του θέση! ΘΕΟΣ;;;ΧαΧα.
    Γενικά περάσαμε ευχάριστα με τέτοια θεάματα λέγοντας οτι μια φορά ήρθαμε να δούμε το Μητροπάνο που μπορεί να μη ξαναέχουμε ευκαιρία (τον πεθάναμε κιόλας μέσα σ’όλα) τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε!!!

  3. dth

    Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που πήγε στον τόσο ακουσμένο «Μητροπάνο» την Πέμπτη που μας πέρασε. Δεν έχω να προσθέσω πολλά ούτε στο αρχικό post ούτε στα comments με τα οποία πραγματικά συμφωνώ απολύτως. Ένα έχω να προσθέσω: Μετά από 30 λεπτά που έχουμε ζητήσει το μπουκάλι (2 είδη ουισκιού ΑΙΣΧΟΣ!), καταφθάνει ένα ήδη ανοιγμένο ουίσκι. Δε σχολιάζω, το μόνο που θα πώ είναι πως έχοντας πιεί 3 ποτηράκια ουίσκι ξυπνάω με έναν απίστευτο πονοκέφαλο την επομένη. Τα σχόλια, δικά σας!

    Μεγάλη απογοήτευση για έναν καλλιτέχνη που τόσο αγαπάμε 🙁

  4. χρηστος

    ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ??????????????
    ΖΩΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ

  5. @χρήστος

    Ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό αγαπητέ.
    Οι βόλτες ακολουθούν τα χνάρια του Μπόστ 😉

Αφήστε μια απάντηση