Ερωτηματικό

«Έξω βρέχει και φυσάει…μου ζητάνε να βγω.» Μια παλιά επιτυχία έλεγε αυτούς τους στίχους, τη δεκαετία του ’90. Κάπως έτσι οι βόλτες έφτασαν ως την Αργυρούπολη, με προορισμό τη μπυραρία που ονομάζεται Ερωτηματικό.

Πέτρα, ξύλο, ποικιλία σε μπύρες και ροκ μουσικές. Σερβιτόροι που θυμίζουν κρητικούς, μαυροφορεμένοι, με μούσια και νευρικές κινήσεις. Επιλέξαμε την μπύρα με τα περισσότερα βραβεία στην Ευρώπη. Η καταγωγή της Ιταλική, το όνομα της δε το θυμάμαι. Μια ποικιλία με αλλαντικά και τυριά. Πλούσια και αλμυρή.

Προσπάθεια για να βρείς την ταμπελίτσα που γράφει WC. Μπαίνεις σε ασανσέρ καλά φωτισμένο, όπου όλο το μαγαζί μπορεί να δει που πας και γιατί. Οι τιμές για μπυραρία κυμαίνονται από 4.50€ έως 9.00€ η μπύρα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το ποσοστό αλκοόλ που διαθέτουν. Δυστυχώς όμως, κάπου στο δρόμο χάθηκε η απόδειξη. Ευτυχώς, με δυο ειρωνίες και ένα fake χαμόγελο, την βρήκαμε 😉

Πληροφορίες
Μ. Γερουλάνου 72
Αργυρούπολη
210-9932848

Τι μου άρεσε:
1) Η διακόσμηση του μαγαζιού.
2) Επιτέλους πήγα Αργυρούπολη.

Τι δεν μου άρεσε:

1) Κάποιες φορές θα μπορούσα να δουλεύω στη ΣΔΟΕ.
2) Ο κόσμος που βρέθηκε εκείνο το βράδυ στο Ερωτηματικό, μου έδινε την αίσθηση οτι βγήκε σε παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα.
3) Η αύρα του μαγαζιού δε θύμιζε μπυραρία, αλλά τον Μπαϊρακτάρη στο Μοναστηράκι.

Υ.Γ. Σήμερα ας φημωθούν τα κοπάδια

Περιγράφοντας κάτι σχετικό με βόλτα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση