Passport με Φοίβο

Φοίβος Δεληβοριάς, στο Passport κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ανάβει το καλοριφέρ της μουσικής του, παρέα με τέσσερις μουσικούς, στα μέρη του Πειραιά.

Ο πιο αυτο – διασκευασμένος τραγουδοποιός της Ελλάδας, θα έλεγα. Φέτος αποφάσισε να δώσει ηλεκτρικό ήχο στα περισσότερα κομμάτια του. Καθρέφτης, Εκείνη, Η πέρα χώρα, το Μπολερό, η Κική, ήταν όλοι εκεί. Η Bossa Nova του Ησαΐα, με μια άλλη ματιά. ο Φοίβος περνά ανάμεσα μας και τραγουδά, στο κοινό ο Πατώκος & ο Οδυσσέας Ιωάννου. Οι διπλανοί μας να «φτιάχνονται» με τραγούδια, κι εμείς να κρυφοκοιτάμε τη σκηνή από το μπαλκόνι, γιατί έχουμε περάσει αυτό το στάδιο, που λέει και το κομμάτι.

Μια βραδιά non ce male (Not bad), αλλά θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη, αν ο καλλιτέχνης περιλάμβανε περισσότερα δημιουργήματά του από τον Αόρατο Άνθρωπο, την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά. Ένα «χωρις» ή το «Θα θελα να μουνα εκεί«, το χρειαζόμασταν. Σίγουρα θα θέλαμε καλύτερο ήχο, αλλά και τον Φοίβο χωρίς βραχνάδα (ένα κρύωμα τον ταλαιπωρεί καιρό τώρα). Επίσης μας έδειξε την τρυφερή πλευρά του μπαμπά, καθώς έχει μια κορούλα. Πώς περνά ο χρόνος, με ρώτησες. Πάντα βιαστικά, σκέφτηκα.

Πληροφορίες
Καραϊσκου 117
Πλ. Κοραή
Πειραιάς

Δεν νομίζω πως θα καταφέρω να σε πω ποτέ μπαμπά
Ούτε να σου δείξω όσα ξέρω κι όσα νιώθω στη καρδιά
,
Jane

Αφήστε μια απάντηση