Όταν η φύση ανθίζει

Για αυτές τις μέρες του Απρίλη, που η φύση βρίσκεται σε έκσταση οι βόλτες στην πρωτεύουσα ξαναγεννιούνται. Πασχαλιές, ζουμπούλια, αρώματα και χρώματα.

Βόλτες μέχρι το πρωί. Την ώρα που ο ουρανός πετάει από πάνω του το μαύρο χρώμα, ενώ το πιο ωραίο μπλέ κάνει την εμφάνισή του. Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τη βραδιά με την Ανεμόσκαλα, ο Αποστόλης Βαλαρούτσος στην ηλεκτρική κιθάρα για το Τριανταφυλλάκι του, ο Ζιώγαλας παρών με τη «Βασιλική» του. Μουσικές, στίχοι και ρυθμός κάθε Τρίτη & Τετάρτη στη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Να πας γιατί α) ίσως είναι η πιο νέα παραδοσιακή φωνή που έχουμε στην Ελλάδα, β) γιατί η τελευταία δουλειά του Χαρούλη με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου είναι εξαιρετική, γ) εδώ χτυπάει ο παλμός της Κρήτης και δ) οι μουσικοί είναι διαλεγμένοι, ένας & ένας.

Άνοιξη στο Κεραμεικό, για παραμύθια και έντεχνες μουσικές. Παραμύθι…ας είναι. Από κείνα τα καφενεδάκια, με λίγη δόση παράδοσης, alternative διάθεση, διοργάνωση μικρών Live, για φοιτητές εντός και εκτός Αθηνών. Ιδανικό για μουσικές, ρακόμελα ή μπύρες, μετά από θέατρο ή δουλειά. Με λίγα λόγια ένα παραμύθι που πρέπει να το ζήσεις. Πληροφορίες Παραμυθίας 54, Κεραμεικός.

Βόλτες του Απρίλη για παράξενα κορίτσια,
Jane

3 Comments

  1. giorgis

    *Δευτέρα-Τρίτη ειναι ο Χαρουλης
    Αντε τρεις μέρες έμειναν ακόμα μέχρι να πάω. 🙂

  2. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Να πας, να πας!

  3. πασχαλίτσα!

    λόγος ε’: Κωνσταντής Πιστιόλης ! <3

Αφήστε μια απάντηση