Φτου Ξελευτερία

Χαλάνδρι, γνωστός αναταγωνιστής του Κεραμεικού στο night life. Συναντήσαμε την έκλπηξη των βορείων προαστίων, που ξεφεύγει επιτέλους από τα πρωτοκλασάτα bars, την πολύβουη περατζάδα και τα ποζέρια με τις χαζογκόμενες. (Sorry, αλλά το κακό έχει παραγίνει)

Εδώ μιλάμε για λιτότητα, ποιότητα και παρεϊστικα βράδια. ‘Ενα μικρό καφενείο, με τσίπουρο εξ΄Ιωαννίνων, μικρούς μεζέδες, χαμηλές τιμές και μουσικές, απο εκείνες που οι βόλτες λατρεύουν. Βλέπε προηγούμενη ανάρτηση ;).

Τα παιδιά που έστησαν αυτό το όμορφο στέκι, ήθελαν να δείξουν την άλλη πλευρά του Χαλανδρίου. Εκείνη της γειτονιάς. Το καλοκαίρι φροντίζουν τα λουλούδια του κήπου τους, ενώ το χειμώνα τροφοδοτούν το τζάκι για να δυναμώνει η φωτία κι η παρέα συνεχώς να μεγαλώνει.

Πληροφορίες

Θεμιστοκλέους 6, Χαλάνδρι
Δευτέρες κλειστά

Τι μου άρεσε:

1) Στριμωχτήκαμε 10 άτομα, αλλά περάσαμε όμορφα.
2) Δυνατό τσίπουρο, φτιαγμένο μόνο για το Φτου Ξελευτερία.
3) Από τα μέρη που λατρεύεις, με την πρώτη φορά.

Για το φτύσιμο που θέλουμε να ρίξουμε και δειλιάζουμε,
Jane

2 Comments

  1. Xris

    Συμφωνώ απόλυτα ότι έχει παραγίνει με το Χαλάνδρι! Καλά όλα αυτά για τα πολυσυζητημένα στέκια και μένω βόρεια, συμφέρει, αλλά υστερεί σε πολλά…Κατ’αρχάς δεν βρίσκεις ποτέ να παρκάρεις (και έχω πολυυυυ μικρό αυτοκίνητο), και όσο για πρόσβαση με συγκοινωνία δεν το συζητάω…Επίσης η πλειοψηφία του κόσμου είναι δήθεν, ψευτοεναλλακτικοί ή hipsters ή whatever. Χίλιες φορές κέντρο! Με την ποικιλία, πιο ποιοτικός και αυθεντικός κόσμος, ωραία θέα (κυρίως αυτό), με τα όλα τους!Τσιπουράκι με θέα ίσως??? Aν έχετε κάτι να προτείνετε…ακούμε!

  2. Για το γιασεμί στην Πλάκα;
    Αλλιώς ανέβα στο Λουκούμι.
    Το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις με το parking. Αλλά έχει σίγουρα metro!

Αφήστε μια απάντηση