Στον κήπο του Μεγάρου

Το Μέγαρο Μουσικής αποφάσισε τα τελευταία έτη, κάθε καλοκαίρι να χρησιμοποιεί τον υπέροχο κήπο του. Χώρος ιδανικός για συναυλίες, άραγμα και στο καλύτερο σημείο της πόλης, στο κέντρο.

Λίγο η κρίση, λίγο που η κουλτούρα έριξε τη μύτη της (και δεν πήρε άλλη) και προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, δόθηκε το πράσινο φως για τους καλλιτέχνες εκτός κλασσικού τραγουδιού να δώσουν το δικό τους στίγμα. Εξαιρετική προσέγγιση και πολύ καλή διοργάνωση.

Απολαύσαμε τις νέες, ταλαντούχες, ανερχόμενες Κατερίνες. Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στον Κήπο του Μεγάρου, δύο νέα κορίτσια, η Κατερίνα Πολέμη και η Katerine Duska, συνδέουν δύο διαφορετικές κουλτούρες με πολυπολιτισμικά στοιχεία η καθεμία, ενώνουν τις διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες τους, επιλέγουν έναν κοινό τόπο έκφρασης και συγχρόνως διαφοροποιούνται, χαράσσοντας στην ίδια σκηνή η καθεμία τη δική της κατεύθυνση στο φως του φεγγαριού, με την παράσταση MoonDance. (Πηγή : fthis.gr)

Με αξεπέραστο ταπεραμέντο, υπέροχες μελωδίες και βαθιές φωνές, η βραδιά ήταν απρόβλεπτα εξαιρετική. Πρώτη φορά βρεθήκαμε σε Live των δυο καλλιτεχνών. Η εμπειρία ήταν πολύ καλή και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αρκεί να αγαπάς τα blues, τον ethnic ήχο, την soul αισθητική και να εκτιμάς τις καλές διασκευές.

Επόμενο ραντεβού με τη Marietta,
Jane

3 Comments

  1. pikinos

    Πολύ πιο συμπαθητική και επικοινωνιακη με τον κόσμο ο η Πολέμη. (Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Μεγάρου για την άμεση εύρεση διπλώματος οδηγήσης και ταυτότητας) Αμετανόητος» ξεχασιάρης «

  2. Και οι 2 ήταν πολύ καλές!

  3. Pingback: Παρέα με τη Βραζιλία και τους Gypsy | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση