Αύγουστος στην πρωτεύουσα

Καλό Μήνα σε όλους! Σήμερα το post είναι αφιερωμένο σε εκείνους που μένουν στην πόλη κι ακόμα δεν έχουν έρθει οι πολυπόθητες διακοπές. Βόλτες στο κέντρο, once again. Πάμε Μοναστηράκι για shopping. Δώρα, φίλοι, καφές και λουκουμάδες.

Μετρό, το πιο γρήγορο μεταφορικό μέσο της πόλης. Κατηφορίζοντας την Καραγιώργη Σερβίας, μπαίνεις στην Καλαμιώτου για υφάσματα, γιατί ο Σεπτέμβρης θα χρειαστεί ανανέωση και πρώτα απ’ όλα τα έπιπλα σου. Υφάσματα επίπλωσης σε απίστευτα σχέδια, χρώματα και ποιότητες. Ένα εμπλριμέ που θυμίζει γαλλική εξοχή, για τα σκαμπώ σου. Συνέχεια για το kilo shop. Vintage ρούχα, από άλλες δεκαετίες χωρίς να χαλάς ένα μηνιάτικο. Στόχος του kilo shop είναι να κάνει προστιτό στο αγοραστικό κοινό το επώνυμο vintage ρούχο σε ελκυστικά χαμηλές τιμές, διατηρώντας την τάση, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα του vintage κινήματος.


Photo by fnl-guide.com

Επόμενη στάση στο Indie Scent Αγίας Ειρήνης 3, πλατεία Αγίας Ειρήνης, 6936824103. Για αρώματα, σαπούνια, αιθέρια έλαια. Γιατί το καλοκαιρί η περιποιήση είναι απαραίτητη. Το δέρμα μπορεί να φθείρεται με τον ήλιο, τη θάλασσα και το καθημερινό ντους αλλά εμείς προσέχουμε για να έχουμε. Σε ένα μικρό μαγαζί, με βιομηχανικό στύλ, στο κέντρο της πόλης θα βρεις αρώματα από εσάνς φυσικών αρωμάτων (όπως φτέρη, βανίλια, νάρκισσος, άνθος πορτοκαλιάς, ρόδο Δαμασκού) μέχρι προσωπικές δημιουργίες των κοριτσιών, της Έφης & της Χαράς. Οι δύο αδερφές έκαναν το όνειρο τους πραγματοκότητα και χαίρεσαι να σε εξυπηρετήσουν, να σου προτίνουν και να ταξιδέψουν την όσφρησή σου.

Στη διαπλανή γωνία κάτι νόστιμο σερβίρεται. Φρέσκοι λουκουμάδες με λευκή σοκολάτα και κρύο freddo, για τις βόλτες. Το LUKUMADES βρίσκεται στην Αιόλου 21 & Αγ. Ειρήνης. Γευστικοί λουκουμάδες, μια μπουκιά αμαρτωλή, τραγανοί απέξω, μεστοί στην καρδιά τους και σε προσιτή τιμή €2,90. Τρία αδέρφια έκαναν την ιδέα τους πράξη, σε έναν χώρο λιτό, μοντέρνο που εξυπηρετεί όλη τη μέρα τους περαστικούς της Αιόλου.

Λουκουμάδες, αρώματα και βόλτες με το kilo,
Jane

Αφήστε μια απάντηση