Interview : Για την Κατερίνα

Αν ποτέ ακούσεις το Σαν ποίημα σουρεάλ, από τους Χατζηφραγκέτα, ενώ γνωρίζεις την Κατερίνα Πασπαλιάρη, θα πίστευες οτι ο στίχος έχει γραφτεί από εκείνη, αλλά οχι για εκείνη. Αναφέρομαι στο νέο αίμα που βράζει και δημιουργεί μέσω του φωτογραφικού φακού, επιλέγει μουσικές στον Off Radio από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 19.00 μ.μ., τρέχει τα social networks με ταχύτητα φωτός, αγαπά το καλό φαγητό και βολτάρει στα στενά του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας.

katrinpi

Γνωριστήκαμε στο Magaze τον Μάρτιο του 2009, σε μια άκρως σουρεαλιστική βραδιά, με αφορμή ένα happening των εκδόσεων Περίπλους, που καλό είναι να διαγράψουμε. Κόκκινη καπαρτίνα, μαύρο παντελόνι, ένα άδειο βλέμμα, με μια απορία «τι μιζέρια υπάρχει στον κόσμο». Κοινός γνωστός, blogging period και για τις δυό μας. Από τα πιο ταλαντούχα άτομα που έχω γνωρίσει στο χώρο του Internet. Μας απαντά σε 10+ κάτι ερωτήσεις που αφορούν τις βόλτες : στα καλλιτεχνικά, στην πρωτεύουσα, στη ζωή, στα social και στη μουσική.

kpaspaliari2

Βόλτες : Αγαπημένο στέκι της Αθήνας με παρέα ;
Κατερίνα : Το key, το drunk sinatra, ο Αρχάγγελος και τα ρακάδικα στο Αιγάλεω.

Βόλτες: Αγαπημένη δουλειά, που έχεις κάνει και σε κάνει να χαμογελάς ;
Κατερίνα : Το Ξενία του Πάνου Κούτρα.

Βόλτες : Ποιο φωτογραφικό πορτραίτο σου είναι το πιο αναγνωρισμένο;
Κατερίνα : Δε νομίζω ότι έχω κάποιο τέτοιο πορτραίτο.

Βόλτες: Βόλτα για πρώτο ραντεβού ;
Κατερίνα : Κάπου να μην έχω ξαναπάει. Με λίγο ουρανό και λίγο φυτό ή λίγο θάλασσα.

Βόλτες : Η σχέση που είχες και έχεις με τα social networks ;
Κατερίνα : Περνάω φάσεις που «μιλάω πολύ» και φάσεις που περνάω αρκετά καλά με τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε και χάνομαι από αυτά, αλλά ποτέ τελείως. Γενικά γουστάρω.

Βόλτες : Η επαγγελματική στιγμή που σε έκανε υπερήφανη ;
Κατερίνα : Πάνος Κούτρας, Κάννες.

Βόλτες : Ραδιόφωνο. Ποια η σχέση σου ;
Κατερίνα : Ξεκίνησα κάνοντας podcast στο radiobubble, γιατί είχα ακούσει ένα παιδί που έκανε κι ήθελα κι εγώ να μοιράζομαι τη μουσική που ακούω. Τώρα είμαι στον αέρα του OFFradio.gr από το 2010 και δε θέλω να σταματήσω ποτέ.

Βόλτες : Καλύτερη βόλτα εκτός πρωτεύουσας ;
Κατερίνα : Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, θα πήγαινα καρφί στο Coo. Από κει στα Χανιά στο Μοναστήρι του Καρόλου για άλλο ένα ποτάκι. Ύστερα, δεν ξέρω, αν δεν είναι βράδυ, θα είναι αυγή και θα ‘ναι κάπου στο δρόμο. Αλλά να ξέρω ότι κάπου κοντά έχει θάλασσα

katrinpi 1

Βόλτες : Φαγητό . Τι επιλέγεις και που ;
Κατερίνα : Όχι και τόσο κυριλέ. Όχι ότι θα με χαλούσε η χλιδή, αν μου την προσφέρουν! Μεζεδοπωλεία και όμορφα εστιατόρια. Σαν το Άμα λάχει στα Εξάρχεια. Οτιδήποτε έχει να κάνει σε ταβέρνα χωριού με γουρουνόπουλο και αρνί και «μεζέδες» τέτοιους, το αγαπώ. Και τρώω πολύ. Μετά, μαγειρευτά όλα εκτός μπάμιας – γραφική -, μακαρόνια όπως και να ‘ναι και καλύτερα να σταματήσω να απαντάω σε αυτή την ερώτηση, γιατί μπορεί να γράψω σελίδες σαν ερωτικό γράμμα.

Βόλτες : H katrinpi είναι ραδιοφωνική παραγωγός, φωτογράφος, dj, άνθρωπος των social ή τίποτα από όλα αυτά ;
Κατερίνα : Έλα, όλοι είμαστε άνθρωποι των social media, όταν θέλουμε και τα χρησιμοποιούμε. Είμαι φωτογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός (το dj πρέπει να το κάνουμε λίγο περισσότερο να το εξασκήσουμε), αλλά πιο πολύ θέλω να είμαι φίλη και καλός άνθρωπος. Απέναντι στους άλλους, αλλά και απέναντι στον εαυτό μου. Α, να βγάζω και λεφτά για να ζήσω.

Βόλτες : Αγαπημένη φωτογράφηση, πότε και που ;
Κατερίνα : Νομίζω μου άρεσαν όλα τα παιδιά μου στο 6nights

katerinapaspaliari

ΒόλτεςΗ καλύτερη στιγμή που σου χάρισε χαμόγελο στα χείλη, κοκκίνισμα στα μάγουλα, πεταλούδες στο στομάχι και ροζ ελέφαντα στον ουρανό ;
Κατερίνα : Όταν με κράτησε πρώτη φορά το αγόρι μου απ’το χέρι.

ΒόλτεςΘανάσης Παπακωνσταντίνου ή Monika;
Κατερίνα : Μετά το live του Παπακωνσταντίνου (για πρώτη μου φορά), θα διαλέξω εκείνον. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, γιατί δε με σέρνατε τόσα χρόνια εκεί;

Βόλτες : Αγαπημένη φράση, που χρησιμοποιείς συνεχώς ;
Κατερίνα : ΠΡΟΦΑΝΩΣ!

By Jane

2 Comments

  1. pikinos

    Θανάσης Παπακωνσταντίνου ή Monika;
    Κλαιω.Εκτος και αν η ερωτηση ηταν ρητορικη!
    «Για πρώτη μου φορά»????
    Μα τον ΓΙΑΡΑΜΠΗ τι αλλο θα ακουσουμε @katrinpi

  2. Pingback: XENIA | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση