Cabezon στην Κεραμεικού

athens_gazi

Καλώς ή κακώς, η τρέλα της πλατείας Περσεφόνης, έχει κρατήσει τα φλογερά νιάτα κοντά της, βλέπε ηλικίες έως 21. Το Γκάζι, χάνει σε έδρες, ενώ ο Κεαραμεικός με σταθερά βήματα, κρύβει διαμάντια. Μετά το πέρασμα της Ιερά Οδού, πριν πατήσει το πόδι σου για τα καλά Μεταξουργείο.

Δεν έχει επιγραφή, ούτε επιτηδευμένα φώτα για κράχτες. Διαθέτει από τους πιο λιτούς κήπους της πόλης, με ψιλό χαλικάκι, άναρχα φυτά, πολλά τραπέζια και γέλια από νεανικές παρέες. Το εσωτερικό του μαγαζιού είναι κάτι μεταξύ μπαρ ορθάδικου και μίνι καφενέ. Τα απογεύματα ιδανικό για ελληνικό καφέ, φτηνά καραφάκια τσίπουρο, ήρεμες κουβεντούλες. Το βράδυ μεταμορφώνεται σε ποτάδικο all time clasic, με ψαγμένες μουσικές και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Εδώ θα δεις πλανόδιους μουσικούς με τουμπελέκι και κλαρίνο, να διασκευάζουν George Michael. Το Cabezon, σαν στέκι με ιδιαίτερη καλλιτεχνική φύση, δίνει χώρο στον πλανόδιο καλλιτέχνη και τα ηχεία μπαίνουν σε mute mode. Ακομπλεξάριστο στέκι, για αναρχοαυτόνομους, ποζέρια, μεταλλάδες, γιάπηδες της Γλυφάδας και πάει λέγοντας. Όλοι για όλους και καθένας για την πάρτη του.


Πληροφορίες

Κεραμεικού 110 (Ιερά Οδός)
215-5506414
Μεταξουργείο

Τρέξε για Κεραμεικό,
Jane

Αφήστε μια απάντηση