Σε ευθεία γραμμή… ΣτΝ plus

Από τη συνεργασία του Θέμη Καραμουρατίδη και της Γιώτα Νέγκα, προέκυψε ένα «Καινούργιο Φιλί». Μια δουλειά που αρχικά θυμίζει τις εποχές Κραουνάκη-Νικολακοπούλου, με την τότε μούσα Τάνια Τσανακλίδου στις ερμηνείες.

plus

Μια φρέσκια ματιά στις μουσικές από τον Θέμη, ένα νάζι με αυθεντική λαϊκή χροιά από τη Γιώτα, σε μια παράσταση που ισορροπεί μεταξύ πάλκου και παλιάς μπουάτ. Στο παλιό απέναντι του Σταυρού του Νότου, το ονομαζόμενο Plus, φιλοξενήθηκαν για τέσσερα Σάββατα, οι δύο καλλιτέχνες. Ακούσαμε τραγούδια από τη συνεργασία τους, συνθέσεις του Καραμουρατίδη από τους παλαιότερες δουλειές του με τη Νατάσα Μποφίλιου, παλαιότερες επιτυχίες της Γιώτας επί εποχή Καλαντζόπουλου και Λειβαδά. Δεν έλειπε το σεργιάνισμα στον Άκη Πάνου, τον Γιώργο Ζαμπέτα και στο λαϊκό τραγούδι που τόσο καλά ταιριάζει στη φωνή της ερμηνεύτριας.

Από το κοινό δεν έλειπε η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Ευριπίδης Ζεμενίδης, ο Σπύρος Γραμμένος. Στη σκηνή ανέβηκε η Ελεονόρα για δύο τραγούδια και το κοινό την αποθέωσε. Όταν η νέα γενιά «αυθαδιάζει» υψώνοντας κορώνες και μπρίο, η παλαιότερη γενιά σεμνή και ταπεινή, όπως της αρμόζει, παρακολουθεί με περηφάνια.

Από τα μάτια κλειστά, στο δίκιο της έντεχνης μουσικής εν έτει 2014. Τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε, σε ένα τρίωρο πρόγραμμα, παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς.

Ένα μικρό παιδάκι δύχρονο να σε κοιτάζει σε μιαν άκρη,
Jane

Αφήστε μια απάντηση