Βοημία

Η Τσέχικη κουζίνα, δίνει παλμό στους Αμπελόκηπους. Πίσω από τον Άρειο Πάγο, από το 1987 οι δημιουργοί Κώστας και Νίκος, γεννημένοι στην Τσεχία από Έλληνες γονείς, με μεράκι και αγάπη για την γνήσια τσέχικη κουζίνα, έφτιαξαν το bohemia. Ένα εστιατόριο που έδωσε την ευκαιρία στο Αθηναϊκό κοινό, να γνωρίσει μια ξένη κουζίνα.

bohemia

Προκειται για έναν χώρο που πλέον φιλοξενεί 200 άτομα, με προσθήκες και επεκτάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Το bohemia, καθιερώθηκε γρήγορα στην συνείδηση των καλοφαγάδων. Στον χώρο επικρατεί το ξύλο, το οποίο συνδυάζεται με υψηλή αισθητική και προσδίδει στην ατμόσφαιρα μία απίστευτη ηρεμία και ζεστασιά. Η μουσική κυμαίνεται στους ήχους της jazz και των αγαπημένων blues.

Επιλέξαμε ροζμπιφ, σκέτη κόλαση, σαλάτα καρόλου και βαρελίσια pilsner. Για εκείνους που αγαπούν τη μπύρα μπορούν να τη γευτούν σε κανάτα. Προσοχή οι μερίδες είναι τριμακτικά μεγάλες, όμοιες των ελληνικών δεδομένων. Το bohemia κάνει delivery στην περιοχή. Το καλοακαίρι διαθέτει από τους πιο ανθισμένους κήπους της Αθήνας, από τις 12 Μαίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες
Κάλβου & Δ.Τσέλιου 5,
11522 Αμπελόκηποι
Κρατήσεις: 210-6426341
Delivery: 210-6426433

Γεύσεις από Τσεχία,
Jane

Αφήστε μια απάντηση