The Clumsies

cl3
Photo by wegreek.com

Ήρθε στην Πραξιτέλους κάτι όμορφα βιομηχανικό, ενημερωμένο στις μουσικές του λίστες, σε εξαιρετικό κτήριο και έκανε τα πρώτα του Χριστούγεννα το 2014. The clumsies, στο κέντρο της Αθήνας για καφέ, ποτό, φαγητό και κουβεντούλα.

Αρχικά σε ιντριγκάρει το κόκκινο (παρεξηγημένο) φώς στην είσοδο του μαγαζιού. Ο στενός διάδρομος του θυμίζει αυλή παλιού σπιτιού. Πολλά επίπεδα, ποικιλία τραπεζιών από ξύλο και μέταλο, γκρι αποχρώσεις με λίγα πεταχτά γήινα χρώματα. Αυτό λέει η νέα τάση στη διακόσμηση και εδώ ακολουθείται με επιτυχία. Τέσσερις χώροι απαρτίζουν το concept, με βασικό παίχτη το bar, τη μικρή υπαίθρια αυλή, τη σάλα με τη μοναστηριακή τραπεζαρία (μια μέρα θα αποκτήσω παρόμοια) και το lounge του ημιωρόφου. Πρόκειται για την ομαδική δουλειά μεταξύ της ομάδας του χαλανδριώτικου bar «Theory» σε συνεργασία με τους διακεκριμένους bartenders Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, που μέχρι πρότινoς έδειχναν το ταλέντο τους στη μπάρα του «The Gin Joint».

clum

Η έκπληξη είναι οτι το κοινό που το επισκέπτεται, δεν είναι το ίδιο με την Αγίας Ειρήνης. Ηλικίες που ξεπερνούν τα καθιερωμένα 30 και κάτω. Εδώ θα δείς ζευγάρια γύρω στα 50, φοιτητές που συγκεντρώνονται για διάβασμα και ανταλλαγή απόψεων. Οι λάτρεις του γλυκού, μπορούν να επιλέξουν ριζόγαλο, εκμέκ υπό την αιγίδα του χειροποίητου και αυθεντικού. Ειδίκευση του μαγαζιού στα cocktails, με πλήρη κατάλογο και επιτέλους κατανοητό. Ένα μεγάλο μείον τα ποτήρια του νερού, που είναι σαν mini κουβάς για φοράδες, από γυάλι φυσικά.

Πληροφορίες
The Clumsies
Πραξιτέλους 30,
Πιο Κέντρο πεθαίνεις

Έλα Ιούνη πάρε με,
Jane

Αφήστε μια απάντηση