Me gusta Manu

Σιγά σιγά τα όνειρα μου πραγματοποιούνται. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να δω live τον Manu Chao. Φέτος στο Terra Vibe, στη γιορτή των 20ών γενεθλίων του Rockwave Festival, ο Ισπανός καλλιτέχνης φώναξε πάνω από 10 φορές «Ευχαριστώ Ελλάδα».

manu chao

Ο Manu Chao, είναι ένας από τους αγέραστους καλλιτέχνες, με τον κοιλιακό μάρμαρο, το κοντομάνικο πουκάμισο του πάντα ανοιχτό και το καπέλο να κρύβει διακριτικά το πρόσωπο,  ξεσήκωσε την Αθήνα για άλλη μια φορά. Πρόσφατα έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα, χαράσωντας ΟΧΙ στη κλασσική του κιθάρα. Μεγάλωσε με μια ευρεία πολυπολιτισμική ποικιλομορφία που επηρέασε την προσωπικότητά του σε μεγάλο βαθμό. Από τους στίχους του που μεταφέρουν άμεσα το κλίμα για κοινωνική ισότητα και μια δίψα για την ποικιλομορφία, ξεχώρισε 1984 με το CD Mano Negra. Η καριέρα του, περιστοιχίζεται από αγαπημένα πρόσωπα, όπως τον αδελφό του Αντουάν και τον ξάδερφό του Σαντιάγο Κασαριέγκο.

manu

Εμείς τον απολαύσαμε στις 21 Ιουλίου, στο χώρο του Terra Vibe. Ανέβηκε στη σκηνή περίπου στις 22.30 και μας καληνύχτισε στη 01.00. Pas male. Μια σειρά τραγουδιών με ενέργεια, παλμό, πνευστά στο full, σκα ήχους και τέλος ισπανική κιθάρα για να ρίξουμε την αδρεναλίνη σε κανονικά επίπεδα. Απολαυστικός, με φανατικό κοινό, πολύ ενέργεια και πάθος για Liberta.

Επόμενο ραντεβού στη Βαρκελώνη,
Jane

Αφήστε μια απάντηση