Θέατρο : Η απολυμένη

Μια 40άρα κοσμικογράφος, βρίσκεται απολυμένη από τη δουλειά της αλλά και από την ίδια τη ζωή. Μια γυναίκα που ζούσε μέσω του life style, αντιλαμβάνεται οτι το νόημα της ζωής είναι αλλού κρυμμένο.

απολημένη

Η Κατερίνα Διδασκάλου, για άλλη μια φορά παρουσιάζει έναν μονόλογο στο θέατρο Βρετάνια σε συγγραφή του Αντώνη Τσιπιάνίτη και σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη. Ενα έργο πολύ επίκαιρο αλλά εκτός από αυτό παρουσιάζει, το θέμα της απόλυσης με ουσία & πολύ χιούμορ. Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται 90′ επί σκηνής, non stop και δείχνει ένα πρόσωπο τραγικό, που προσπαθεί να επιζήσει. Μια γρήγορη διαδρομή της ζωής της, που στην ουσία δεν ήξερε ποια ήταν, τι ήθελα και τι είχε πραγματικά ανάγκη. Με αρκετές δόσεις χιούμορ και συγκίνησης.

Πρόκειται για μια άκρως γυναικεία παράσταση. Άλλωστε το βλέπεις στο κοινό. Από έφηβες κοπέλες, μέχρι μοναχικές γιαγιάδες παρακολουθούν τον μονόλογο αυτής της γυναίκας. Αν και η ερμηνεία της Διδασκάλου προσπαθεί να σε συνεπάρει, το κείμενο είναι απλοϊκό, με επιδερμικό λεξιλόγιο και επαναλαμβανόμενες ατάκες.

Πληροφορίες
Παίζει: Κατερίνα Διδασκάλου
Σκηνοθεσία : Κώστας Γάκης
Σκηνικά. Κοστούμια : Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί : Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Μουσική : Κώστας Γάκης
Βοηθός σκηνοθέτη : Μαρία Παπαφωτίου
Φωτογραφίες : Νίκος Καρανικόλας
Παραστάσεις κάθε Δευτέρα στις 19:30 και Τρίτη στις 21:00

Διάρκεια: 90′
Χωρίς Διάλειμμα
Κρατήσεις 210 3221579

Μια ζωή «αντι-κοσμικιά»
Jane

Αφήστε μια απάντηση