Ναύπλιο : Μάρτη γδάρτη

Βράδυ Παρασκευής, ποτό στο κέντρο που καταλήγει σε πρόταση για εκδρομή, ως την Αργολίδα. All time classic προορισμός το Ναύπλιο. Παλιά πρωτεύουσα της Ελλάδας και πάει λέγοντας.

iliostasio

Βόλτες με ποδήλατο, εκείνο με την τέντα, μεταξύ ρετρό και τέρμα τουριστικού, ξεκινάει η πρώτη πεταλιά. Μέσα στα στενά του Ναυπλίου, μεταξύ περαστικών και καταστημάτων εμείς κορνάρουμε και δίνουμε πετάλι. Στάση για παγωτό από τον Ιταλό, γιατί οι θερμίδες πρέπει να καίγονται και να συμπληρώνονται ξανά. Χαλαρό καφεδάκι στο Ηλιοστάσιο, την ώρα που ο ήλιος δύει. Θέα θάλασσα, κρύο φρέντο και κουβέντες με φίλους. Όλα τα άλλα περιττά. (Ακτή Μιαούλη 9, Ναύπλιο, 27520 26959).

Συνέχεια για φαγητό. Πάμε στον Αίολο, για πιάτα ημέρας, σπέσιαλ ορεκτικά, θαλασσινά και τσιπουράκι. Εδώ η κουζίνα αγαπά Ελλάδα και το δείχνει (Βασιλίσσης Όλγας 30, Ναύπλιο, 2752 026828).

aiolos

Αν προτιμάς ιταλικές γεύσεις, τότε επέλεξε το Scuola. Στυλ τρατορίας, όπου γίνεται το αδιαχώρητο. Τεράστιες μερίδες, χορταστικά πιάτα, με επιλογές για ζυμαρικά και Pizza (Μπουμπουλίνας 39, Ναύπλιο 21100, 2752 026000).

Άνοιξη στο Ναύπλιο λίγο πριν τα ραντάκια και τα πέδιλα κάνουν την εμφάνισή τους,
Jane

Αφήστε μια απάντηση