ΦΟΥΑΡ

foir
Photo by maintanos.com

Εκείνες της καθημερινές που όλα τρέχουν βάσει ρολογιού, με μπαταρία στο κινητό 8%, καλά και κακά νέα, ευχές και σχόλια γιορτινά, γιατί το ημερολόγιο δείχνει 26 Οκτωβρίου. Σήμερα είναι η μέρα που άνθρωποι σαν τον εορτάζοντα, ξέρουν να μου υπενθυμίζουν ότι πάντα στη ζωή, υπάρχει η ανατροπή.

Γιορτή έκπληξη στο Φουάρ. Ένα bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Ανηφορίζεις από Μοναστηράκι προς την Καπνικαρέα, στρίβεις στη Χριστοπούλου, λίγο πριν τη Μητροπόλεως και ανεβαίνεις στον πρώτο όροφο. Συναντάς ένα χώρο με cult αισθητική, πινελιές από Ιαπωνία ή και από Ασία τέλος πάντων. Γήινα χρώματα, λιτές γραμμές, λίγα τραπέζια για φαγητό, μια ξύλινη μπάρα και στο βάθος ένα stand με όλους τους φίλους.

Από εκείνο το βράδυ θα κρατήσω τις θεατρικές μας ανησυχίες με τον Θοδωρή, τη γνωριμία μου με τον Κ. Τσίρκα και τη νέα του δουλειά με τη Μυρτώ Βασιλείου, τη θετική αύρα της Χαράς, την αμηχανία του κολλητού, τη Κατερίνα – Καραμέλα με τις ξανθιές αποχρώσεις και το όμορφο αγόρι που ήρθε τελευταίο με το κράνος στο χέρι.

Πληροφορίες
Χριστοπούλου 6 & Μητροπόλεως 73
Μοναστηράκι
210 3211 381

Χρόνια Πολλά,
Jane

Αφήστε μια απάντηση