Ψυρρή…σου ρχομαι

Βράδυ Πέμπτης, βόλτα στο κέντρο για αυτοσχεδιασμούς και άλλα τέτοια ψαγμένα. Ψυρρή: Μια περιοχή που γεννιέται μέσα από τις στάχτες της. Εκεί που τα πράγματα φθίνουν, η ζωή στου Ψυρρή ανατέλλει.

Πάμε για αυτοσχέδιες κωμικές βραδιές στο νεοκλασικό της Λεπενιώτου, να παρακολουθήσουμε το group μαθητών που μόλις τέλειωσαν τα μαθήματα του level 5. Για να σε βάλω στο κλίμα, τι είναι το Improvibe Theater; Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο Improv Comedy Theater είναι μια μορφή θεάτρου διαφορετική από τις άλλες. Δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Το κοινό δίνει κάποια πρόταση στους ηθοποιούς για έμπνευση, και από κει και πέρα όλο το έργο δημιουργείται στη στιγμή επί σκηνής, μπροστά στα μάτια των θεατών. Πηγή:www.improvibe.gr

Γελάσαμε, προβληματιστήκαμε, θαυμάσαμε, ψηφίσαμε τους καλύτερους και στο τέλος φτάσαμε σε ένα bar που συγκαταλέγεται στις σταθερές αξίες του κέντρου, λέγεται Cantina Social. Άνοιξε για πρώτη φορά το Πάσχα του 2006, βρίσκεται στη Λεωκορίου 8. Μικρό, εναλλακτικό bar που ακούει disco, house, electro, ανάλογα με το event της βραδιάς ή τον dj. Διαθέτει οικονομικά ποτά, μια μικρή αυλή/ακάλυπτο για τις παρέες, στενή στοά για εκείνους που θέλουν να παρτάρουν και τα πρωινά σερβίρει διπλό ελληνικό στη γύρω γειτονιά.

Μεταξύ project δεκαετίας, συσσωρευμένου άγχους, εσωτερικού βρασμού, φοβίας στην έκθεση και μελλοντικών ταξιδιών στη κεντρική Ευρώπη, η ώρα έφτασε 2.00π.μ. Ήπιαμε, συζητήσαμε, παραγνωριστήκαμε και κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη φορά.

Αλλάζω το «ρε» σε «μωρέ» σε κάλυψα;
Jane

Αφήστε μια απάντηση