Foo Bar

Foo Bar

Βράδυ Τετάρτης, βόλτες με το αυτοκίνητο στις μεγάλες οδούς της πόλης, παρέα με αδελφική φίλη…που ξέρει πάντα να μου υπενθυμίζει πώς αλλού εμείς τραβήξαμε και αλλού η ζωή μας πάει.

Καταλήξαμε στο foo bar (για να σου δώσω στίγμα βρίσκεται πάνω από το κατάστημα της Nike), για να πιούμε μια μπύρα (τι να σου κάνει μια μπύρα να μου πεις…Drink up! Makes other people more intresting, λέει μια μικρή επιγραφή στο foo). Σε ένα χώρο που συνδυάζει το στυλ μιας βρετανικής pub με λίγα στοιχεία club/bar, μεγάλη κυκλική μπάρα με σκουρόχρωμο ξύλο (το σημείο αναφοράς του μαγαζιού), καλά coctails (10€), δυνατή ροκ μουσική, αναπαυτικούς δερμάτινους καναπέδες για να δεχτούν τις μεγαλύτερες παρέες και ξεχωριστό χώρο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, που θέλουν να χλευάσουν ή να πανηγυρίσουν για την ομάδα τους, χωρίς να μας σπάνε … τα τύμπανα! Το foo είναι ο λόγος (ή αιτία αν θες) που αξίζει να φτάσουμε ως τα Βόρεια προάστια, διότι είναι μια εξαίρεση στα «άοσμα» και «άγευστα» μαγαζιά της Κηφισιάς, ενώ βρίσκεται μόνο 5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό.

Σε αυτή τη ζεστή ατμόσφαιρα, μιλήσαμε περί μεγάλων αποφάσεων, παραδεχτήκαμε ότι «είναι γλυκιά η ζωή μανάρι μου» (που λέει η γιαγιά Μαρία…μεταξύ μας να μη τη ματιάσω καβατζάρει τα 92…), Ζωή, ζωή σ’ αγαπώ τόσο πολύ (Θηβαίος) και ας είσαι σκληρή (jane). Έτσι κύλησε άλλο ένα βράδυ, με το «κουκλάκι» απελπισμένο, με λίγες ψυχικές αντοχές και μένα για άλλη μια φορά «γαϊδούρα» και ψυχρή απέναντι στην πραγματικότητα.

Τι θυμήθηκα τώρα! Πριν 3 χρόνια περίπου, κάποιος, με επιτακτικό ύφος (διότι στρατιωτικός στο επάγγελμα) μου είπε «Μην είσαι ψυχρηηηη!» (απέναντι του εννοούσε). Με ένα σαρδόνιο χαμόγελο του απάντησα: «Είσαι τόσο ωραίος για μια χρήση…στη δεύτερη δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω…μόνο παγωνιά». Πες με κακιασμένη, αλλά ο καθένας οτι δίνει παίρνει!

Υ.Γ. Ας κλείσει αυτό το φιλοσοφικό Post, γιατί πάλι λάστιχο το έκανα…

Πληροφορίες
Κηφισίας 244 & Παπαδιαμάντη 2
Κηφισιά
210-8019504

Φιλιά αποφασιστικά,
jane

2 Comments

  1. kakotexnes

    Never use others for you just end up using up yourself my dear.
    And always keep in mind that life is sweetest when you are not bitter
    not only towards others but also towards yourself. Concluding, if you
    are cold towards reality then coldness is what you will get…

  2. TSOUTSOS

    Νομίζω πως εισαι λιγο μοιραια, τοσο ωστε να σε παρακαλανε ακομα και καραβανια…χαχαχαχαχαχαχα
    Συμπαθητικό μερος για ποτακι.

Αφήστε μια απάντηση