x-Large

Κάποιες φορές αποφασίζεις να κάνεις νέο ξεκίνημα στη ζωή ή αλλιώς να αλλάξεις ρότα. Όμως συναντάς εμπόδια, διότι ο «καλός» Θεούλης έχει επιλέξει να μας δυσκολεύει όλο και πιο πολύ. Ξεκινάς τις θετικές σκέψεις και τα στρατιγικά σχέδια, αλλά καταλήγεις ναυαγός των ονείρων σου. Ελπίδα; Δεν είμαι fan της λέξης αυτής, διότι οι απελπισμένοι την ανακάλυψαν και αυτή. Δεν κατατάσω τον εαυτό μου σε αυτό το group οπότε απλά «δεν σταματώ, ξημερώνει και φεύγω», που λέει και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Βόλτα, έξοδος, μικρά καφέ. Φωκίωνος Νέγρη για σοκολάτα. Σε ένα ολίγον τι παρακμιακό καφέ με διακόσμηση μεταξύ ροκ και «παιδικής χαράς». Εξώφυλλα δίσκων του Brook Benton, Bob Dylan, Black Sabath και φωτογραφίες των γνωστών σκαθαριών (Beatles).Μια ψευδοροφή που αποτελείται από κολάζ με παλιές εφημερίδες και στη γωνία ένα τηλεσκόπιο (δεν ξέρω το λόγο ύπαρξης του). Εκεί λοιπόν θα βρείς ένα ποτήρι Bernand Beer (4euro) ή μια Μοναστηριακή μπύρα των 750ml (10euro) αν είσαι πιο απαιτητικός. Μουσικές επιλογές, παλίες blues επιτυχίες.

Όμως πέτυχα το γνωστό bad timing…Διότι τι κάνεις όταν παρέα μεθυσμένων (ηλικίας γύρω στα 50) μεγαλοφώνως διαπληκτίζεται για θέματα όπως Καραμανλής, Κόκκαλης, Τζιγκερ και όλα αυτά που απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμου; Sorry κιόλας αλλά όλα είναι θέμα IQ. Θα το πω άλλη μια φορά : «Τι να πεις; Άντρες». Μη με ρωτήσεις τη συνέχεια…Εφαρμόζουμε την τακτική «Τους ζυγούς λύσατε». Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Μερικά μαγαζιά είναι χαμένα από χέρι. Για όλα φταίει το αφεντικό…εκ της διευθύνσεως που λένε. Anyway, δεύετερη απογοήτευση για σήμερα, αλλά θα την αντέξω 😉 . Θα επανέλθω δημήτριος , οσονούπο.

Υ.Γ. Βρήκα τα στοιχεία της πιστωτικής ενός «παλιού καλού φίλου», μήπως να επισκευθώ το e-bay και να αγοράσω ένα Mac? 😛

Φιλιά(αγαπητοί μου ήρωες),
jane

6 Comments

  1. Για την πιστωτική, εννοείται! Εκδίκηση και κρύο πιάτο…
    Όσο για τα μαγαζιά αυτού του είδους, επιβιώνουν από τους μόνιμους θαμώνες των 50 και που αναφέρεις. Οπότε αναγκαστικά κινούνται σ’αυτά τα πλαίσια…

  2. Τελικά δεν είμαι τόσο θρασσής ούτε τόσο «κακιά» .
    Οπότε θα αφήσω σε ησυχία την πιστωτική.
    Μα τι ψυχοπονιάρα που είμαι 😛 (τι λέξη και αυτή!)

  3. Με αφορμή τους πενηντάρηδες, το IQ και το ενδιαφέρων κάποιου για το ποδόσφαιρο:

    Θα είχα όμως μεγάλο πρόβλημα αν μια μέρα ερχόταν (ο γιοός μου) σπίτι με καπελάκι burberry’s, μια εξάδα μπίρες στο χέρι του και μια μπάλα ποδοσφαίρου! Αυτό με κάνει να ανησυχώ πραγματικά. Είναι κάτι που δεν θα ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Γάμησέ τα. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα από το να παίρνει κάποιος ναρκωτικά. Όπως το να παίζει ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ… είναι πολύ συγκεκριμένος ο τύπος ανθρώπου που παίζει ποδόσφαιρο. Είναι κακομαθημένος, είναι ψυχοπαθής… Το junkie είναι ένα πραγματικά άκακο άτομο. Θεωρείται μεν απειλή, αλλά υπάρχουν πολλοί χειρότεροι άνθρωποι. Αυτοί ας πούμε που κλωτσάνε τη μπάλα.
    Δια στόματος Nick Cave…

  4. VA

    ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ(16:00 Η ΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ)ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΟΤΟ???!!!!

  5. Ορέστης Μακρής….παραδέξου το!

  6. VA

    Ήδη από το πρωί το έχω παραδεχτεί ,αλλά το δικαιολόγησα κιόλας.
    Άσχετο , ή αυτά τα διαόλια που γράφουμε για να σταλoύν τα σχόλια έχουν δυσκολέψει ή η πρεσβιωπία μου χτυπάει την πόρτα…
    Άντε πές μου εσύ μετά ότι έχω άδικο για τα πρωινά…
    Ευτυχώς που αγαπώ τις γάτες!
    Και στο πλέξιμο τα κουτσοκαταφέρνω!
    Πρέπει να μάθω μπιρίμπα!

Αφήστε μια απάντηση