Κρήσσα Γη

Αν αγαπάτε την κρητική κουζίνα, συχνάζετε στο Μαρούσι και ψάχνετε χώρο για να γευτείτε όλα τα πιάτα του περίφημου νησιού, τότε σπεύσατε προς την Αγίου Κωνσταντίνου, στην Κρήσσα Γη.

Προσεγμένος χώρος, ντυμένος στα λευκά, με τζάκι και σκαλάκια που σε οδηγούν στο δεύτερο όροφο (Έχει χώρο για όλους). Σερβιτόροι στα μαύρα και ένα αφεντικό που κάνει ακτινογραφία στους πελάτες, από το γωνιακό σκαμπώ της μπάρας. Μουσική… εννοείται κρητική! Φαγητό προσεγμένο και με σημείο αναφοράς την παράδοση της μεγαλονήσου.

Τι να προτιμήσετε; Σαλάτα Κρήσσα Γη με ψητά λαχανικά, χόρτα τσιγαριαστά, τον καθιερωμένο ντάκο, ρολά μελιτζάνας με κιμά και μυζήθρα. Κυρίως πιάτα πολλά και νόστιμα. Κουνέλι με γιαούρτι και χειροποίητα ζυμαρικά, χοιρινό με δενδρολίβανο, λιαστή ντομάτα και συνοδεία οφτής πατάτας. Σας άνοιξε η όρεξη; (moi aussi) Καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση πριν πάτε (Ανοιχτά από τις 18:30 καθημερινά)…για να μη μου ρίχνετε κατάρες μετά. Μην ξεχάσετε να πιείτε τσικουδιές,…και μια στην υγειά μου!

Πληροφορίες
Αγ. Κωνσταντίνου 23
Μαρούσι
210-8056666

Τι μου άρεσε:
1) Μετά τη δουλειά, ένα γεύμα φαντάζει ονειρικό!
2) Τα ρολά μελιτζάνας, ακαταμάχητα.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Το μαγαζί ήταν γεμάτο, με αποτέλεσμα πολυκοσμίας, κάπνας και βαβούρας.
2) Πάλι βρέχει…
3) Πότε θα μαγειρέψω σπίτι μου; Όλο έξω έξω το βαρέθηκα!

Τσικουδοπίνωντας σας φιλώ,
jane

3 Comments

  1. Πολύ καλό μαγαζί όντως! Να σκεφτείς ότι μέχρι και γενέθλια έχω κάνει εκεί. Τα περισσότερα πιάτα του είναι καλά. Καλύτερα να προτιμήσετε μεζέδες αντί για κυρίως πιάτα, είναι σίγουρα καλύτερα και χορταστικότερα!
    Και φυσικά άφθονη παγωμένη τσικουδιά

  2. @kitsosmitsos

    Τα πόσα έκλεινες? 😉

  3. Από μια ηλικία και πάνω δεν αντέχεις τα ξενύχτια και καταλήγεις για φαγητό! Χαχα!
    Νομίζω σε κάλυψα

Αφήστε μια απάντηση