Στο τραίνο (καφέ)

traino

traino

Το τραίνο φεύγει στις 8, τι έγινε εκείνο το τραίνο που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν και τα τραίνα που φύγανε αγάπες μου πήρανε… Όλα τα τραγούδια με τα τραίνα κρύβουν και μια απελπησία δεν νομίζετε; Για το λόγο αυτό ας συνδυάσουμε τους συρμούς, οχι με τον ΟΣΕ, αλλά με ένα μικρό καφέ των Εξαρχείων.

Στην Εμμανουήλ Μπενάκη καταλήξαμε, ένα βροχερό Σάββατο για να συναντηθούν τα τεραστίων διαστάσεων μυαλά μας (πονηρέ) και να ειδωθούμε μετά από τέσσερις μέρες αποκλεισμού στο σπίτι. (είπαμε ίωση καραμπινάτη αλλά καραμπινάτη).Στο τραίνο, ένα γωνιακό στέκι, με περίεργα φωτιστικά, το περίεργο μεταφράζεται και σαν τέχνη, ωραία μουσική chill out και διασκευές μεγάλων επιτυχιών της pop σκηνής. Καφέεεεε επειγόντως διότι με το τσάι το μάτι δεν ανοίγει και τόσο εύκολα. Να προτιμήσετε νες και όχι capuccino, διότι ήταν απαράδεκτος. Τουλάχιστον είχε χιούμορ η σερβιτόρα, κάτι είναι και αυτό. Aλλά οι τιμές λογικές.

Στο τραίνο, θα βρείτε και την Athens Voice, εντελώς ενημερωτικά το αναφέρω, στην οποία διαβάσαμε τα ζώδια και μας πήρε απο κάτω. Τι ξινισμένη ανέφερε την Αφροδίτη, ανάδρομο τον Ερμή, μεταβατικό το διάστημα μέχρι τις 14 Απριλίου και πάει λέγοντας. Άντε τώρα να ορθοποδίσεις μετά από τέτοιο στραπάτσο 😉 . Στην συγκεκριμένη εφημερίδα έψαξα και τα προτινόμενα μαγαζιά της πόλης. Τελικά έχω επισκεφτεί περισσότερα από ότι νόμιζα και ειδικά στέκια για φαγητό. Να δω πότε θα μπώ σε δίαιτα. 🙁

Πληροφορίες
Εμ.Μπενάκη 72 & Α. Μεταξά
210-3844355

Τι μου άρεσε:
1) Η βραδιά συνεχίστηκε στο Κλάξον/Freakonika για live μουσικές και draught μπύρα.
2) Έμαθα σπουδαία νέα από την showbiz και το κοντινό μου περιβάλλον.
(μην πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα το πρωί για να στα πώ 😉 )

Τι δεν μου άρεσε:
1) To καφεδάκι μου.
2) Έκανα grande είσοδο στο μαγαζί, χορεύοντας και με κοίταξαν περίεργα. Τι ξενέρωτοι άνθρωποι; Πεζοί!
3) Άφησα μια συζήτηση στη μέση για να είμαι συνεπής στο randez-vous μου. (αλλά δεν είχε κάποιο νόημα να συνεχιστεί).

Ξύπνημα αργοπορημένο με φιλιά,
jane

3 Comments

  1. kakotexnes

    einai kai kati traina pou den afinoun pote to stathmo tous…

  2. Οι σταθμοί είναι για να τους αφήνουμε πίσω και τα τραίνα για να ταξιδεύεις. 🙂

  3. Να πάμε και στο Τραμ για να ολοκληρώσουμε τα ΜΜΜ;
    Καλησπέρα.

Αφήστε μια απάντηση