Τσάρκα στη Ραφήνα

Ο καλύτερος συνδυασμός της Άνοιξης είναι ο εξής απλός : Ουζάκια, θάλασσα, μεζέδες από τον βυθό και πολύ καλή παρέα (φιλενάδα με άλυτα προσωπικά προβλήματα). Άποψε το κορίτσι θέλει θάλασσα και εγώ χατήρια σπάνια χαλάω σε φίλους!

rafina

Photo:www.koukou.wordpress.com

Στη Ραφήνα λοιπόν κάνουμε μια στάση για ένα γαριδοσαγανάκι, που το ακριβοπληρώσαμε (18euro), να πιούμε ένα πλωμάρι σαν παιδιά και εμείς και να συζητήσουμε για τους δήθεν “μάγκες” του αντίθετου φύλου. Σε ένα ταβερνάκι που ονομάζεται Γαλήνη (τυχαίο όνομα) προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε από τη δουλειά.

Κολοκυθάκια τηγανητά, καλαμάρι ψητό (φρεσκότατο ομολογουμένως), πιπεριές ψητές, το τιμημένο γαριδοσαγανάκι (επιλογή δική μου 🙂 ) και λίγο ούζο, διότι χωρίς αλκοόλ πώς να χαλαρώσεις βρε αδερφέ (;).

Περπατήσαμε στο λιμάνι, ο αέρας μας πήρε τα μαλλιά και η κούραση σιγά σιγά εξαφανήστηκε. Όλα αυτά τα ρομαντικά και καθημερινά, που οι κάτοικοι του κέντρου τα θεωρούν σκηνικό Χολιγουντιανής ταινίας, μας έφτιαξαν τη διάθεση. Κάτι ξέρει ο Κωστάκης που παίζει x-box στη Ραφήνα με τη θάλασσα πιάτο. 😉

Καλό Μήνα εύχομαι !! (με καθυστέρηση)

Άνοιξη με μυρωδιές θαλασσινές,
Jane

Αφήστε μια απάντηση