Έκθεση Κοσμήματος

Μια και πιάσαμε τις θερινές εκθέσεις, έτσι για να καλωσορίσουμε τον Ιούνιο, ας μιλήσουμε για κόσμημα! Στο γνωστό Bartesera (ο τόνος στη λήγουσα, για τους γαλλομαθείς), από τις 11-5 έως και τις 13-06 φιλοξενείται το μέλλον του κοσμήματος . Εδώ η φαντασία ξεδιπλώνεται πάνω σε φύλλα από ασήμι (κυρίως).

Τίτλος του event “4 + 1 ισούται με 5? “. Πέντε δημιουργοί κοσμήματος ενώνουν το ταλέντο τους και μας γοητεύουν. Συμμετέχουν η Σοφία Βασιλειάδου (Fiks), η Χαρά Θεοδωράκη (από το Ρέθμνο με αγάπη και μεράκι), η Τζένη Κουρούβανη (KJewel), η Μαρία Σκανδαλάκη (Πάλσαρ) και Ούσα. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-22:00, ενώ τις Κυριακές από τις 12:00-22:00.

Podilato

Γιατί αξίζει να περάσετε από το στέκι της Κολοκοτρώνη; Γιατί οι νέοι δημιουργοί θέλουν στήριξη, το ταλέντο είναι άπλετο στην έκθεση και το freddo του καταστήματος άψογο, προτιμήστε latte ακόμα καλύτερος ;) .

Καιρός να ξεχάσουμε τα νυχτοπερπατήματα και να βολτάρουμε σε μουσικές, δημιουργήματα και καλλιτεχνίες νέων. Ξεκίνησα δυναμικά τις τσάρκες του καλοκαιριού στο χώρο των τεχνών. Εύχομαι να αντέχουν τα γούστα σας στην κουλτούρα μέχρι θανάτου!

Καλοκαίρι με το παγωτό στο χέρι,
Jane

Αφήστε μια απάντηση