Μα μ’ έκλεψε η λύπη!

μαλαμας
Όλα ξεκίνησαν από ένα τσιγάρο ατέλειωτο, που ήταν βαρύ σα τη μοναξιά. Το πρώτο άκουσμα από τον τραγουδοποιό με τον ιδιαίτερο ήχο, που δεν τεμαχίζεται ποτέ και για κανέναν. Στίχους, μουσικές, ερνηνείες και φανατικό κοινό, τον ακολουθούν από το 1989 ως σήμερα.

Στο Φεστιβάλ του Βύρωνα στις 9 του Σεπτέμβρη, απολαύσαμε τον “πρίγκιπα της θλίψης”, παρέα με ψημμένες ρακές, πολλές μπύρες και στίχους που μιλούν για στιγμές που σταματούν με τα φτερά ανοιγμένα. Μαζί του ο Παραουλάκης στη φλογέρα, η Μαρίνα Δακανάλη στα φωνητικά, ο Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα. (Sorry για όσους ξεχνώ).

Πετάξαμε τη θλίψη, υποδεχτήκαμε το φθινόπωρο, τραγουδήσαμε μέχρι αφωνίας, γελάσαμε με τα αστεία του Σωκράτη, μα πιο πολύ ταξιδέψαμε με τα λόγια που μας θυμίζουν πώς γρήγορα συνήθισα τα νιάτα μου τ’ ατίθασα. Παρέα με την πιο fan του Σωκράτη, που κάποτε της αφιέρωσα αυτό για να θυμάται τα φοιτητικά της χρόνια. Έτσι έγινε η αρχή. Όπου γάμος και Μάλαμας , η Βασίλω πρώτη ;)

Οι συναυλίες του καλοκαιριού για τον Σωκράτη δεν έφτασαν στο τέλος. Στις 16 του μήνα θα βρίσκεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο “Θανάσης Βέγγος”, με είσοδο 15 ευρώ. Φήμες λένε οτι ο αγαπημένος τραγουδοποιός ετοιμάζεται να μπεί στο studio και να μας προσφέρει νέα μουσικά διαμάντια. Αναμένουμε μέχρι νεοτέρας.

Τι μου άρεσε:
1) Η συναυλία ξεκίνησε κάπως έτσι.
2) Τέτοια έκσταση, μόνο ακούγωντας Σωκράτη.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Αρχικά ο ήχος είχε πολλά λάθη.
2) Στο Θέατρο Βράχων η διάρκεια των συναυλιών είναι περιορισμένη. Μέχρι τις 00:30 με πολλά παρακάλια.

Μα μ’ έκλεψε η λύπη,
Jane

Αφήστε μια απάντηση