Λωτός

Φθινόπωρο, μυρίζει η διάθεση μου. Με λίγα λόγια αναδιοργάνωση, νέες ασχολίες, τακτοποίηση ντουλάπας και ταχύρυθμο πρόγραμμα επίτευξης στόχων.
lotos
Ξεκινάμε με άθληση. Θυμήθηκα το γυμναστήριο, τώρα στα γεράματα. Προσαγωγοί πιασμένοι, μυοσκελετικό χάλι μαύρο και πάει λέγοντας .Κάλιο αργά παρά αργότερα, κάθε αρχή και δύσκολη, και ένα κάρο παροιμίες που ταιριάζουν γάντι στην περίσταση.

Καίγοντας θερμίδες και μιλώντας για αερόβια προγράμματα γυμναστικής, απολαμβάνουμε μια ζεστή σοκολάτα στις γειτονιές του Ψυχικού. Στον Λωτό, ένα φρούτο χυμώδη με χρώμα ξανθό, πορτοκαλί, κόκκινο ή κυανόμαυρο. Τo café restaurant με τη ζεστή ατμόσφαιρα, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό με άψογο γούστο στη διακόσμηση. Χαμηλός φωτισμός, χώροι καπνιστών, ευγενικό προσωπικό και προσεγμένα πιάτα.

Το ξύλινο πάτωμα, οι μεγάλοι καθρέφτες, η τζαμαρία που βλέπει στο δρόμο είναι από τα υπέρ του πολυαγαπημένου café. Κόσμος όλων των ηλικιών, από νεαρούς φοιτητές, μαμάδες με παιδιά, εργένηδες των 30+κάτι και μοναχικά ζευγάρια. Θα το λατρέψετε για τη χαλάρωση που σου προσφέρει, τα περιποιημένα ροφήματά του και τις καλοφτιαγμένες κρέπες του.

Πληροφορίες
Γλαύκου 14 & Δημητρίου Βασιλείου
Νέο Ψυχικό
210 – 6717461

Τι μου άρεσε:
1) Προσπαθώ να μπω σε πρόγραμμα…αλλά πρέπει να «γυρίσω το ρολόι» χρόνια πίσω.
2) Αυτοσαρκαζόμαστε, jerry. Μπορεί να μην κάνω κοιλιακούς γραμμωμένους, σίγουρα όμως φτιάχνω δεύτερο συκώτι.

Τι δεν μου άρεσε:
1) Αρκετά δύσκολο να οργανώσεις τη ζωή σου, τον χρόνο σου και τους στόχους σου.

Ανανέωση με τα φρένα σπασμένα,
Jane

4 Comments

  1. Ωραίο στέκι ο Λωτός, ειδικά το καλοκαίρι μιας και έχει τέλεια αυλή!

  2. jerry

    jane σημασια έχει που το πηραμε απόφαση και ξεκινησαμε δυναμικα… δεν τη νιωθεις τη διαφορα? νομιζω οτι αξιζε τον κόπο να το ξεκινησουμε… ραντεβού στο ελλειπτικο!!!!

  3. Μα η διαφορά μιλάει από χιλίομετρα!!!!

  4. Όντως αξίζει ακόμα και για τα καλοκαιρινά μας καφεδάκια.

Αφήστε μια απάντηση