Πλουσιόπαιδα: ράτσα με πολλά bugs

Υπάρχουν άνθρωποι που ζούν μονάχοι…(αυτό είναι για αλλού). Once again, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα ή καλύτερα διάσταση. Υποκινούν ή κινούν, όλους και όλα με το χρήμα τους. Έχουν μεγαλώσει «αλλιώς». Όλα τους χαρίστηκαν. Δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να μάθουν ή να ψάξουν για το πώς επιβιώνουν οι υπόλοιποι. (Με τη μάζα θα ασχολούνται; ). Ο παρακάτω δεκάλογος είναι αφιερωμένος σε εκείνους.

1. Κυκλοφορούν σε Villa & Venue. Γνωρίζουν τον πορτιέρη, τον ιδιοκτήτη,τον bartender και όποιος τους «τη σπάει» τον στέλνουν σπίτι του, για πλάκα (ακόμα και πελάτη).
2. Κυρίαρχο θέμα για εκείνους είναι η νέα κολεξιόν Prada. Οικονομική κρίση είναι μόνο η πτώση των μετοχών τους, όλα τα υπόλοιπα δεν τους αγγίζουν.
3. Ένα ζευγάρι παπούτσια για εκείνους, ισοδυναμεί με το ενοίκιο μου.
4. Τίποτα δεν έχουν κερδίσει με κόπο, ούτε καν την ψευτογκόμενα που κυκλοφορούν μαζί τους.
5. Δωρεά για εκείνους σημαίνει, γλέντι με τύπους σε γνωστό club και κέρασμα στα φιλαράκια, του ίδιου συναφιού.
6. Η λέξη «βρώμικο» είναι άγνωστη για εκείνους, ο σολωμός είναι το πρωινό τους. Ας μη μιλήσουμε για κοκορέτσι και τους αναγκάσουμε να τρέξουν στο wiki.
7. Το κουπέ αυτοκίνητο τους αρνείται να περάσει το Κέντρο της πόλης. Ειδικά στα Εξάρχεια, αποφεύγουν τις τυχαίες εμφανίσεις. Φύλαγε τα ρούχα σου καπιτάλα μου, να έχεις τα μισά.
8. Δουλεύουν σκληρά! Πάντα στις επιχειρήσεις του μπαμπά ή του θείου ή του νονού.
9. Αγοράζουν εσώρουχα από LAK. στη χειρότερη των περιπτώσεων.
10. Υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν αριστερό κόμμα στις εκλογές, για πλάκα, για αλλαγή, απο περιέργεια ή λόγω απωθυμένου.

Ε ρε που πάμε…
Jane

Αφήστε μια απάντηση