Παλιό Closer νέο BAIRES

Πρωτή φορά που αντίκρυσα την επιγραφή του, δυσκολεύτηκα (BAIRES). Μετά από μήνες, μου εξήγησαν οτι η Εύα είναι ιδιoκτήτρια του Bueno.sair.es στέκι στο Κολωνάκι, που θυμίζει studio με ήσυχο πατάρι και mix & match διακόσμηση.


photo by athensbars.gr

Το επιλέγουμε διότι ξεφεύγει από το στύλ της περιοχής, το ντεκόρ είναι κιτς αλλά ψαγμένο, οι μουσικές ποικίλουν, από jazz έως εποχές disco και το προσωπικό ευχάριστο, ευγενικό και ταχύτατο. Προτινόμενη μέρα Κυριακή από νωρίς το απόγευμα για καφέ και στη συνέχεια για ποτάκι.


photo by athinorama.gr

Είχα δεν είχα την έκανα την πατατιά μου. Από το ήσυχο πατάρι που λέγαμε πριν, έριξα την τσάντα μου πάνω σε πελάτη στο ισόγειο. Ευτυχώς το παιδί είχε ασφάλεια ζωής και εγώ πανάλαφρη τσάντα. Ας μην αναφερθώ στην καζούρα από sketch και partalo. Άντρες με στόμα δηλητήριο. 😛

Πληροφορίες
Σίνα 21 και Σκουφά
Κολωνάκι
210-3635458

Ας μην ξεχνάμε
by Jane

8 Comments

  1. πασχαλίτσα!

    άνδρες …δηλητήριο…!
    αυτά είναι…τα καλύτερα παιδιά!

  2. πασχαλίτσα!

    τι ασφάλεια ζωής είχε ο κύριος;
    μήπως απ’αυτές που έβαλαν λουκέτο πριν από 2 ημέρες;;;

  3. bileanito

    ela tora…pes oti xrisimopiises tin texniki tis stamnas!!!:P

  4. Πώς με πιάνεις κουκλίτσα μου 🙂

  5. Δεν ξέρω πότε λεγόταν closer αλλά όσα χρόνια πήγαινα εγώ λέγεται Baires! Εγώ άρχισα να πηγαίνω πριν… χμ… 6 χρόνια νομίζω! Όσο για τις πατατιές σου πολύ γέλασα!

  6. Νομίζω ότι λεγόταν Closer πριν το 2004 και σίγουρα στα high του ήταν τη περίοδο ’95 – ’99. Μου είχαν πει τότε ότι το είχε ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Διάφανων Κρίνων, άλλωστε το συγκρότημα έκανε που και που ακουστικά sessions παλιότερα.

  7. @bonita

    Ο δάσαλος Πάρης μας έδωσε τα απαραίτητα ιστορικά στοιχεία του μαγαζιού!

    @Paris Kapralos

    Μου αρέσει που είσαι το wiki της αθηναικής πιάτσας. Φακέλλωμα για όλους και για όλα 😉

  8. Pingback: Εξάρχεια – Κολωνάκι | Βόλτες στην πρωτεύουσα

Αφήστε μια απάντηση