Αγαπημένα Πρωϊνά

Από τα καλύτερα πρωϊνά ξυπνήματα είναι εκείνα που δεν ακούγεται το ξυπνητήρι, τα μάτια σου ανοίγουν μετά τις 11:00 π.μ, στο @radiobubble θα ακούσεις μουσικές από τον Αποστόλη, ο καφές σου συνοδεύεται από τα τελευταία πασχαλινά κουλουράκια και το κέντρο της Αθήνας σε καλεί για καφέδες, μουσικές αναζητήσεις στους πλανόδιους Ινδιάνους, ενώ η φίλη σου επέστρεψε στην πρωτεύουσα με καλό υλικό, για χαοτικές συζητήσεις.

Η μέρα ξεκινά με twitter, συνεντεύξεις των Active Member στη FAQ, λίγο chat με έναν καλό φίλο, εξοργισμό από τα λεγόμενα ένος ΔΑΠίτη, μπροστά σε ένα μικρόφωνο και απέχθια στις «πολιτικές σαύρες» αυτού του τόπου. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει το Σαββατο, το meet market στην Τεχνόπολη μας περιμένει. Τσάντες, vintage ρούχα, χειροποίητα δαχτυλίδια, αξεζουάρ με άποψη και φαντασία, παλιά βυνίλια και reggae ρυθμοί φιλοξενούνται στην αίθουσα των φούρνων Προλάβετε μέχρι σήμερα.

Ήρθε η Άνοιξη, κόσμος στο Γκάζι, μαμάδες με καρότσια, ζευγάρια συνταξιούχοι με εφημερίδες στο χέρι, νεαροί μαθητές που απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες μακριά από τα θρανία, αναπληρωτές καθηγητές που ζούν το καλύτερο δεκαπενθήμερο της άδειας τους, κάτι τελευταίοι φοιτητές που ξέμειναν Αθήνα και προγραμματίζουν ταξίδι για τη φοιτητική ζωή στην επαρχία. Μαζί στην ίδια πόλη, όλοι βολτάρουν, εύχονται Καλό Καλοκαίρι διότι η επόμενη επίσημη αργία είναι του Αγίου Πνεύματος. Φέξε μου και γλίστρησα.

Το βράδυ έχει συνέχεια, αλλά θα την κρατήσω για μένα. Αρκετά αδιάκριτα μάτια μας διαβάζουν και δεν είναι πρέπον (πολύ χουντικό αυτό το «πρέπον»), να συμμετέχουν στις βόλτες χωρίς να δίνουν το σχολιαστικό τους παρόν.

Υ.Γ. Αγαπημένες καληνύχτες από ένα «τηλεφώνημα» που ζητούσε να πιει νερό αλλά μόνο τεκίλα είχε δίπλα στο κομοδίνο του. Που έχουμε φτάσει, η λειψυδρία βαράει κόκκινο. 😛

Ανοιξιάτικα φιλία με άρωμα πασχαλιάς,
Jane

Αφήστε μια απάντηση