Εισιτήρια διπλά για Μετρό

Τίτλος; Εισιτήρια Διπλά. Δημιουργοί; Η γνωστή τριάδα, που κάνει θαύματα. Παραστάσεις; Στο θρυλικό Μετρό, στου Γκύζη. H Νατάσα Μποφίλιου, με τους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και τις μελωδίες του Θέμη Καραμουρατίδη παρουσιάζει τη νέα της δουλειά, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στου Γκύζη. Στη μουσική σκηνή που φιλοξενούσε πριν μερικά χρόνια τη Τάνια Τσανακλίδου, φέτος γεμίζει νέο αίμα. Σειρά έχουν οι 26άρηδες του χώρου αυτού.

Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα, κάπως καθυστερημένα και απολαύσαμε από κοντά την αγαπημένη μας φωνή, τους μελαγχολικούς στίχους, τον Θέμη στο πιάνο και τον κόσμο, που υποδέχτηκε τη δυναμική ξανθιά, της ελληνικής μουσικής σκηνής με θερμότατο χειροκρότημα. Στις εικόνες ο Παντελής Φραντζής και στην επιμέλεια του προγράμματος ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Η Νατάσα θα κρατάει θέση στην αμαξοστοιχία του μετρό μέχρι την πρώτη του Μάη.

Μας θύμισε οτι οι «μεγάλες αγάπες» δεν θέλουν «ραντεβου». Ζουν «εν λευκώ», με «εκκρεμότητες», «παρέα» με «λύκους» και ας έχουν βρει κάτι, πάντα το χάνουν.

Μουσική Σκηνή Μετρό Live
Γκύζη 47 & Κάλβου (Γκύζη)
Τηλ: 210-6461980, 6439089
Είσοδος 15euro

Τι μου άρεσε:
1) Η διασκευή-σύμπλεγμα μελωδιών του Αρχηγού, πρώτη εκτέλεση από τη φωνή της Χαρούλας σε σύνθεση Λοίζου και του Bang Bang (Nancy Sinatra). Άψογο συνειρμό είχε ο μαέστρος.
2) Η ερμηνεία του Νυν και αεί, μια συνθέση του Ξαρχάκου, που πρωτοακούσαμε από τη φωνή της Βίκυ Μοσχολιού.
3) Τα φυστίκια που κεραστήκαμε στα καμαρίνια 😉

Τι δεν μου άρεσε:
1) Έλειπε από το πρόγραμμα η Αλεξάνδρας & τα Τσιγάρα Βαριά. Με λίγα λόγια μείναμε χαρμάνηδες.
2) Δεν είμαι αυτό που δείχνω και συγκινούμαι δημοσίως. Απλά απαράδεκτη, πάτησα τους όρκους μου.

Χάνοντας το μέτρημα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση