Γιατί είναι Σάββατο!

Γιατί είναι Σάββατο και αν μπορούσα θα έπινα ένα μεροκάματο, αλλά είναι στα μη του γιατρού. Βρήκα αφορμή για βόλτα στο κέντρο, το πάρτυ της Ακου Αυτό. Γενεθλιάσαμε, αράξαμε και καλοσωρίσαμε το Trova στη νυχτερινή Αθήνα.

Κάποτε το Trova (Βλαχάβα 9) είχε μπόμπες ποτά. Από εκείνα που το επόμενο πρωί έκαναν το κεφάλι σου καζάνι, το στομάζι σου Βαβέλ και την έβγαζες για δύο εικοσιτετράωρα στο κρεβάτι. Ώσπου άλλαξε διεύθυνση και μεταλάχτηκε σε Nueva Trova. Ανήκει πλέον στο Χρήστο Φερεντίνο, στη Κατερίνα Παπουτσάκη και τον αδερφό της, Γιάννη Παπουτσάκη. Σε αυτόν το χώρο φέτος θα κάνει την εμφανίσή του ο Κωστής Μαραβέγιας (για όσους ενδιαφέρονται).

Συνεχίσαμε στη γνωστή Suita στου Ψυρρή, γιατί τα αφεντικά της είναι ξηγημένα παιδιά. Βρεθήκαμε στον απόηχο του κεφιού. Η Βανδή, ο Πάριος, ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκεί, με τις ένδοξες επιτυχίες τους. Περπατήσαμε στην Αγίων Αναργύρων, με προορισμό το Γκάζι.

Το παλιό Κ44, που πλέον ονομάζεται «Τώρα» (Κωνσταντινουπόλεως 44, 210 3423560) μαζεύει τους σημερινούς hipsters κι οχι μόνο. Έχει alternative μουσικές, διοργανώνει events με καλλιτεχνικό χαρακτήρα και μένει κοντά μας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκμετάλλευση Σαββάτου,
Jane

One Comment

  1. Γεμάτο το άτιμο, λοιπόν 🙂
    Ό,τι πρέπει!

Αφήστε μια απάντηση