Οι Travel Mind Syndrome @Hoxton

Travel Mind Syndrome πραγματοποίησαν ένα party ηλεκτροσόκ στη rock alternative μουσική σκηνή, με αφορμή το νέο τους album EAST ACTON TO SAINT FRIDAY. Μέρος: Hoxton, στο Γκάζι. Ημέρα: Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Βρεθήκαμε εκεί, υπό την πρόσκληση του Διονύση (κιθαρίστας). Η είσοδος ελεύθερη. Ο κόσμος ενθουσιασμένος, με το ταλέντο και το show του συγκροτήματος. Με αρκετά καλή προϋπηρεσία στο Λονδίνο (μετάδοση του Single τους “Donna” από το BBC και παρουσίασή του από τον Tom Robinson στο BBC Radio 6) κάνουν άνοιγμα στο ελληνικό κοινό με τη νέα τους δουλειά. East Acton to Saint Friday. Ένα ταξίδι μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Ρόκ ήχοι, άψογα φωνητικά και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από 29 Νοέμβρη. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τι μου άρεσε:
1) Το συγκρότημα κουβαλάει μια ανεπανάληπτη τρέλα, που ξεσηκώνει το κοινό. Ένα από τα δυνατά χαρτιά των Travel Mind Syndrome, σε κάθε συναυλία.
2) Οι υπογραφές (τύπου έκθεση ιδεών) που δόθηκαν στα cd από τον Φίλιππο και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.
3) Ο Διονύσης έχει ένα mini θεματάκι με τη μνήμη του. Άλλαξε RAM, επιτέλους!

Τι δεν μου άρεσε:
1) Ο ήχος ήταν λιγάκι απαράδεκτος.
2) Το Hoxton δεν είναι το ιδανικό μέρος για live μουσικές.
3) O barman ήταν ένας ηθοποιός. Μωρέ πώς τον λένε;

Sex drugs & alcohol,
Jane

6 Comments

  1. «Ο ήχος ήταν λιγάκι απαράδεκτος.»

    Πόσο γέλασα!!! Γι’ αυτό έβγαλες το Rock ‘n Roll από την τριάδα και έβαλες το alcohol;

    Γεια σου ρε κουμπάρα!!!

  2. TobOOtsoKlaigane

    Koumpara,dn foras kana ksoplato na pas na mazepseis kana radiki,gt apo mousiki kai ar8rografisi den se vlepw kala.Emena o hxos mou arese para poly,to hoxton gamaei sa meros k gia live kai sthn teliki an de sou arese gt phges??

  3. @eriol78

    Σε πιάνω αδιάβαστο. Το Sex drugs & alcohol είναι κομμάτι των Travel Mind Syndrome. 🙂

    @TobOOtsoKlaigane

    Πρώτον : έχεις nicknamme δυσεύρετο…να υποθέσω σε εκφράζει κιόλας;

    Δεύτερον : Το χειμώνα αποφεύγω τα ξώπλατα.

    Τρίτον : Τούλαχιστον ξέρω να ξεχωρίζω τα ραδίκια. Εσύ?

    Τέταρτον : Το Hoxton είναι «δήθεν» μαγαζί, για τα δικά μου γούστα. Μάλλον δεν έχουμε τα ίδια γούστα, εγώ μπορώ να το σεβαστώ εσύ;

    Πέμπτον : Δεν πληρώνομαι για να γράφω στο blog μου, οπότε δεν «αρθογραφώ», είναι απλό χόμπι και δεν απαιτώ από κανέναν να διαβάζει τις δικές μου απόψεις. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να μη με διαβάζεις, το έχεις κατά νου?

    Έκτον : Στο Hoxton πήγα για το Φίλιππο, το Διονύση και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Χάρηκα που έβγαλαν δίσκο και ήθελα να τους στηρίξω. Δεν πήγα ούτε για το μαγαζί, ούτε για να θαυμάσω τον ηχολήπτη και τη δουλείά του.

    Έβδομο: Μάλλον δεν έχεις προσέξει οτι οι Travel Mind Syndrome έχουν φιλοξενηθεί στις βόλτες παλαιότερα. Δεν πήγα για να τους κρίνω, πήγα για να τους θαυμάσω. https://www.voltes.info/index.php/2010/05/18/interview-travel-mind-syndrome/

    Σε ευχαριστώ που έκανες το τυχαίο σου πέρασμα από τις βόλτες, ήταν υπέρ αρκετό!

  4. Θα έπρεπε να φάω αυτή τη μεγάλη μπουκιά που είχα κατά νου … busted!!!

  5. εμένα το ποτό μου παραλίγο να το πιουν τα σκυλιά.
    ευτυχώς που οι Travel Mind Syndrome γαμάν.

  6. Thnx για την ανταπόκριση αν και πάρα πάρα πάρα πάρα μα πάρα πολύ αργοπορημένα!!!Απλά τώρα κοντά τους είχα ανακαλύψει και τους έψαχνα λίγο παραπάνω…Ορίστε και το άρθρο μου από το blogvστο οποίο γράφω http://music-orama.blogspot.com/2011/03/travel-mind-syndrome-east-acton-to-st.html Keep on rocking!

Αφήστε μια απάντηση