Μεταφερόμαστε στην Αμερική του 1920

Ακριβώς απέναντι από το Θέατρο Μουσούρη, κάνει την εμφάνιση του ένα νέο στέκι να μας εντυπωσιάσει με τα κοκτέιλ του. Πρόκειται για το The GinJoint. Μια ατμόσφαιρα που σε μεταφέρει στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης. Μέσα μου λέω, που είσαι παππού να δεις την εγγόνα σου. (Ο παππούς έζησε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο).

Ας μιλήσουμε για τα καπηλειά εκείνης της εποχής στην Αμερική του ’20. Κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης, για να βελτιωθεί η γεύση και η εικόνα του κακής ποιότητας αλκοόλ που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή, αναπτύχθηκε η κουλτούρα του cocktail. Στην περίπτωση του The GinJoint δεν πρόκειται για ένα φτωχοκαπηλειό, αλλά για ένα νέο bar με χαρακτήρα, ο οποίος σίγουρα θα αγαπηθεί από τους φίλους του κέντρου.

Στέκι άκρως επικοινωνιακό, με πάνω από 65 ποικιλίες Gin, μουσικές Jazz Swing και άλλους ήχους που θυμίζουν Αμερική του ’20-’30. Εδώ θα ακούσεις το «All that jazz«, θα χορέψεις με τον διπλανό σου με κέφι, θα μπλοκάρεις από τον ενημερωμένο κατάλογο, τις πρωτότυπες γεύσεις και θα δοκιμάσεις τα πιο ψαγμένα σφηνάκια από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. (Τιμές cocktail €7-12)

Πληροφορίες
Χρήστου Λαδά 1
Πλ. Καρύτση
210 3218646

Τι μου άρεσε:
1) Το σφηνάκι που μύριζε βασιλικό.
2) Ο χορός ενός ζευγαριού, γνώστες του swing.
3) Όταν έχεις bartender στην παρέα, πίνεις με γούστο και γνώση.
4) Από τους καλύτερους dj της Καρύτση.

Χορεύουμε τώρα,
Jane

2 Comments

  1. μαλλον θα το τιμησω…

  2. Θα το λατρέψεις!

Αφήστε μια απάντηση