εΦαιδρία στην Πλάκα

Φέτος η Τάνια βρίσκεται κοντά στο Σύνταγμα, στο παλμό των γεγονότων. Στο Ζυγό, όπου πρωτοεμφανίστηκε το 1980 με Χαρούλα Αλεξίου & Γιάννη Πάριο. Στη συνέχεια το 1999, παρέα με τη Δήμητρα Γαλάνη, αργότερα με τα Μπουμπούκια το 2009. Αυτή τη χρονιά, μαζί της ο Κώστας Θωμαϊδης, η Ελένη Κοκκίδου και πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί.

Ποιοι στηρίζουν την Τάνια, στην εφαιδρία της; Ο Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι με, εξαιρετικό γυναικείο κοινό, Αλέξανδρος Δράκος – Κτιστάκης στα τύμπανα με νεύρο και πάθος, ο Σωτήρης Λεμονίδης στα πλήκτρα, στο μπουζούκι, στο μπάσο, το παιδί με τις γνώσεις και το χαμηλό ύφος ή καλύτερα το υψηλό ήθος. Ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας στην κιθάρα, από τους σταθερούς και παλαιότερους συνεργάτες της Τάνιας. Παναγιώτης Τσεβάς με τ’ ακορντεόν του και τις μαγικές ερμηνείες στην «Αγάπη» του Χρήστου Θηβαίου. Στα Κείμενα και τη σκηνοθετική επιμέλεια, ο Νίκος Σούλης. Εξαιρετική δουλειά, δίχως να αφήνει τα καθημερινά μας προβλήματα εκτός. Θεματολογία επίκαιρη, με χιουμοριστική ματιά.

Το πρόγραμμα κινείται σε κομμάτια της παλιάς Αθήνας, μια ρομαντική ματιά, συνεχίζει με διάθεση πάλκου, ρεμπέτικες επιτυχίες. Φυσικά δε λείπουν οι μουσικές του Κραουνάκη στους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Μια σημείωση : Για όσους ρωτάνε πόσες φορές μπορείς να κλάψεις στο μαμά γερνάω, θα απαντήσω «Εσείς την έχετε».

Η θεατράλε Τάνια, με εξαιρετική παιδικότητα, με αξιόλογους μουσικούς στο πλάι της, τη βοήθεια του Νίκου Σούλη σε κείμενα και video. Μη με ρωτάς γιατί πονώ τα μάτια σου όταν κοιτάζω, ερμηνεύει και σε μαγεύει. Αξίζει να τη δεις και να την ξαναδείς.

Πληροφορίες
Κυδαθηναίων 22
Πλάκα
2103241610

Τι μου άρεσε:
1)Ο ταλαντούχος Σωτηράκης, Πλήκτρα, μπάσο, μπουζούκι, σε όλα μέσα.
2)Το χιούμορ της Τάνιας και φυσικά η αύρα της.
3)Το μαγαζί που εκμεταλλεύτηκε τα άδεια τραπέζια. όσοι ήταν για μπάρ, βολεύτηκαν σε τραπεζάκι χωρίς επιβάρυνση.
4)Τιμή εισόδου για όρθιους 10e, για καθίμενους 20e. Δεν περιλαμβάνει ποτό. (Ποτό 7e, Κρασί 5e).

Αν μ’ αγαπάς,
Jane

One Comment

  1. Θέλω πολυ να πάω Τανια!!!! Καλές τιμές φαίνεται να έχει, πάντως, μπράβο της!

Αφήστε μια απάντηση