Χοροστάσιον

Η απόλυτη ταράτσα του καλοκαιριού, βρίσκεται στη Σκουλενίου. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και μυρίζει εμπειρία, ιστορικές βραδιές, πάντα καλή διάθεση. Πρόκειται για το Χοροστάσιον, που από 1η Μαΐου άνοιξε την ταράτσα του και έφτιαξε τις νύχτες μας.

Το λογοτεχνικό περιοδικό Λύκος (άκρος καλλιτεχνικός ιστότοπος) διοργανώνει event στο Χοροστάσιον και μας καλεί. Η Σταυρούλα (μια εξαιρετική τύπισσα) μας υποδέχεται και μας ενημερώνει για τα μελλοντικά σχέδια του περιοδικού. Πάρε μια γεύση από το Τεύχος του περιοδικού και μπες στη σελίδα του στο fb. Εδώ θα διαβάσεις όμορφα λόγια όπως «Οι τέχνες είναι τρόπος σκέψης. Ο κάθε καλλιτέχνης από το πόστο του εκφράζεται διαφορετικά, εμείς εκφράζουμε τον προβληματισμό, την αλλαγή, την επιθυμία για ένα φωτεινό μέλλον που θα μας χωρά όλους. Η αλλαγή ξεκινά από τον καθένα ξεχωριστά.»


Photos by katrinpi

Δροσερό αεράκι, όμορφος κόσμος, προβολές και καλή μουσική για καλλιτέχνες και μη. Σ’ ένα μέρος με ιστορία και μέλλον (θέλουμε να πιστεύουμε), το Χοροστάσιον, που θυμίζει σκηνικό beach bar είναι κοντά μας καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 9 μ.μ. και το πάρτι ξεκινά.

Πληροφορίες
Σκουλενίου 2
Πλατεία Κλαυθμώνος
Αθήνα
2103314330

Τι μου άρεσε:
1) Ένα θρυλικό μαγαζί, είναι πάλι στη μόδα και το αξίζει.
2) Κάτι που θυμίζει διακοπές. Φοίνικες, ταράτσα και αλκοόλ.
3) Η καλή δουλειά, του περιοδικού Λύκος.

Βουλιάζουν οι ταράτσες της Αθήνας,
Jane

One Comment

  1. Θα επισκεφθούμε λίαν συντόμως!!

Αφήστε μια απάντηση