The Hub for TEDx

Για χάρη του φίλου μου βρέθηκα στο Hub, ομολογώ το διασκέδασα. Για δεύτερη φορά στο Hub, στα πλαίσια event. Εχθές είχε την τιμητική του TEDx. Για τις διαφημιστικές, τους εκλεκτούς των start-up, τους λάτρεις του web το TEDx είναι μια συνάντηση με λόγους επιχειρήματα για δράση. Happening καλά οργανωμένο με ομιλητές εκείνους που έκαναν το moto «The Ones Who Do» τρόπο ζωής.

Στο Hub έγινε το πάρτυ για την έναρξη του event, για το οποίο κονταροχτυπιούνται αρκετοί για ένα εισιτήριο. Εκεί είδαμε παλιές γνώριμες φάτσες (βλέπε dkalo, nmpardakis, jsclavos), βρήκαμε πολλούς κοινούς γνωστούς από σύμπτωση, κάναμε μια mini επίθεση σε μπουφέ (απίστευτα καναπεδάκια με πατάτα) στο μπαρ (χορηγός Dewar’s) για μαρτινάκια, γιατί είμαστε light τυπάκια.Τέλος με επιδόρπιο frozen yogurt bitter σοκολάτα και καραμέλα. Με λίγα λόγια τη σπάσαμε την όρεξη και ικανοποιήσαμε τη λιγουρίτσα μας.

TEDx : Απο τα πιο διάσημα happening που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα, για τους ανθρώπους που ξέρουν να πράττουν μόνοι τους (με φαντασία και μαεστρία).

Πληροφορίες
Πολυχώρος The Hub
Αλκμήνης 5
Πετράλωνα

Μου άρεσε ο Χορηγός,
Jane

Αφήστε μια απάντηση