Βόλτες στην Αίγινα

Εκείνες οι μικρές αποδράσεις Σαββατοκύριακου, που θυμίζουν λιγάκι θρίλερ, παρέα με τα στραβά και αναπάντεχα που συμβαίνουν, είναι ειδικά σχεδιασμένες για τον Ιούλιο.

Happy Sailing λοιπόν, με έμπειρο πλήρωμα, καλή διάθεση, πολλές αναποδιές, αλλά καθόλου γκρίνια. Πρωινό ταξίδι με πρίμα τον καιρό, ανοιχτή μηχανή και βοήθεια από τζένοα (θαυμάζω την ορολογία μου). Δίπλα στη Σαλαμίνα, το Αγκίστρι και στο βάθος Αίγινα.

Ώρα φαγητού, στην Αιγινήτισσα, εκεί που τα φρέσκα ψαράκια μας περιμένουν. Που βρίσκεται; Από την πόλη της Αίγινας προς το δρόμο για την Πέρδικα, στην ομώνυμη περιοχή Αιγινήτισσα. Σε ποιούς απευθύνεται; Σε εκείνους που λατρεύουν το ψάρι και τα θαλασσινά. Δοκιμάσαμε γυαλιστερές, φρέσκα μπακαλιαράκια τηγανιτά, για συνοδεία χόρτα βραστά, πατάτες τηγανιτές και γαύρο μαρινάτο. Η ψαροταβέρνα του Φώντα συνδυάζει ποιότητα, επαγγελματισμό με μπόλικο μεράκι. (Τιμή 25-30€ ανά άτομο)

Η τοποθεσία είναι από της ωραιότερες, με το κύμα να σκάει δίπλα σου, απολαμβάνεις τον ήλιο του καλοκαιριού και εκείνον τον πελαργό που είναι έτοιμος να απογειωθεί.

Επόμενη στάση στη Χώρα της Αίγινας «Στο βάθος Κήπος» για ελαφρύ κοκτέιλ, ροκ μουσικές και κουβεντούλα. Μη διστάσεις να ρωτήσεις τις σπέσιαλ προτάσεις του μπάρμαν. Μη σε τρομάξουν τα πολλά τατουάζ, δε σε έχω για στενόμυαλο.

Πληροφορίες
Ψαροταβέρνα «Η Αιγινήτισσα»
Αίγινα
22970-61546

Άλλος με τη βάρκα μας;
Jane

Αφήστε μια απάντηση