Γιάννης Χαρούλης @Λυκαβηττό

Ξεκινά από τα πανηγύρια της Κρήτης. Μια εξαιρετική φωνή, που πολλοί λένε οτι είναι ο ανάδοχος του Νίκου Ξυλούρη. Το παιδί με το μακρύ μαλλί και το πράο πρόσωπο, συνεργάζεται με το Θανάση Παπακωνσταντίνου, εξελίσεται μουσικά και δισκογραφικά. Πρόκειται για το παλικάρι από τη Κρήτη, που ακούει στο όνομα Γιάννης Χαρούλης και όχι Χάρης Γιαννούλης και φέτος κατάφερε να «ξεχυλίσει» το Θέατρο του Λυκαβηττού για δύο συνεχόμενες βραδιές.

«Η Ζωή μου χωρίζεται στην εποχή προ Λυκαβηττού και μετά Λυκαβηττού» είπε ο ίδιος στην έκτακτη συναυλία που έδωσε τη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Δύο συνεχόμενες μέρες sold out. Σημειωτόν στην ανηφόρα του Λυκαβηττού, ούτε λόγος για εύκολο Parking. Το κοινό παιδεύτηκε πολύ, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Θέση στην αρένα, για να μπορούν οι γύρω να χοροπηδούν με άνεση. Το γλέντι ξεκινά, με τραγούδια, κρητικά και μη. Μεγάλη έμφαση στην τελευταία δουλειά «Μαγγανείς», συνεργασία με Θανασάρα, όπως τον αποκαλεί ο Γιάννης Χαρούλης. Λαοθάλασσα, κέφι, ένα πέρασμα του Χρήστου Θηβαίου από τη σκηνή και οι φωνές ενώνονται πάντα στα ρεφραίν.

Τι μου άρεσε:
1) Ο Κωνσταντίνος Μπιστιόλης
2) Ανανέωση και χαρά, γέμιζε τον πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Γιατί την ώρα που ξυπνώ κάθε χαρά τελειώνει,
Jane

Αφήστε μια απάντηση