Vintage & Made in Loft

Όταν το βιομηχανικό στύλ, σε μπαράκια και καφέ άγγιξε την επαρχία, δημιουργήθηκαν δύο νέα μαγαζίιά, παντός καιρού, στην πόλη της Λιβαδειάς. Βόλτα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, για καφέ και περπάτημα στις πηγές της Κρυάς.

Πρώτη στάση στο Made in Loft. Ένα bar restaurant για όλες της ώρες. Εμείς θα λέγαμε καλύτερα για όλες τις ηλικίες, καθώς συναντήσαμε 17χρονα μέχρι 50 άρηδες, με τις οικογένειες τους βεβαίως βεβαίως. Σαν βρετανικό loft, με διαθέσιμους όλους τους χώρους ενός σπιτιού, απόλυτα πρωτότυπη διακόσμηση για τα δεδομένα της Λιβαδειάς. Απελπιστικά αργό service, αλλά με καλές προθέσεις. Το μαγαζί λειτουργεί λίγους μήνες και πρέπει επειγόντως να βρει το ρυθμό του. Διαθέτει πάνω όροφο για πιο χαλαρωτικές καταστάσεις και τεράστια τραπέζια για τους φίλους του φαγητού. Καλή αρχή λοιπόν! (Καραγιανοπούλο 8, Λιβαδειά)

Επόμενη στάση στο πεζόδρομο της πόλης, όπου οι μικρές επιχειρίσεις μας αποχαιρετούν σιγά σιγά ή αλλάζουν χώρο. Στο παλιό φαρμακείο της Μπουφίδου, πλέον άνθισε ένα καφέ. Το λεγόμενο vintage, που δε συμβαδίζει πιστά με το όνομά του. Αρκετά μοδάτο, παρά εμπνευσμένο από άλλες δεκαετίες. Ένα διπλό καπουτσίνο για τις βόλτες, με αρκετά μη επικοινωνιακό προσωπικό. Να ευχηθούμε καλές δουλειές, με χρόνο για βελτίωση.

Βόλτες σε κατάσταση διακοπών,
Jane

One Comment

  1. made in LOFT

    Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! ….επίσης ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα τρωτά μας!!!

Αφήστε μια απάντηση