Βουτιές στην ταράτσα

Το θερμόμετρο στο τέλος του Αυγούστου, θυμήθηκε οτι πρέπει να φτάσει στους 38 βαθμούς, για μας δώσει τη γεύση του «καύσωνα». Ένα καλό κίνητρο για παραλίες ή πισίνες. Επιλέξαμε καθαρά νερά, θέα στη θάλασσα της Αττικής, άνετη ξαπλώστρα και κρύο τσάι με λεμόνι. Στο Poseidon Hotel, στον 7ο όροφο η πισίνα του ξενοδοχείου δέχεται το κοινό με 10 ευρώ είσοδο, 3.50 το φρεντάκι και free πετσέτα μπάνιου.

pool

Για εκείνους που προτρέχουν και θέλουν να μας πουν καλομαθημένους, να υπενθυμίσω οτι το Copa Copana στο Ζούμπερι δε σου βγαίνει φτηνότερο, ούτε ο Λαιμός Βουλιαγμένης είναι φημησμένος για τα βαθιά νερά και την άπλα του. Επόμενη λύση το Δασκαλειό, μια ήσυχη παραλία με τη μικρή καντίνα, μακρυά από βαβούρα και λαδωμένους φουσκωτούς, βρίσκεται μετά τον Κουβαρά. Δυστυχώς όμως σε επιβαρύνουν στα έξοδα μετακίνησης. Αρα οι πισίνες των ξενοδοχείων είναι μια μέση λύση, για τις καυτές μέρες του Αυγούστου στην πρωτεύουσα.

Chef-Scarlett-Johansson

Δώσε συνέχεια στο βράδυ σου, με θερινό Σινεμά στην Αίγλη Ζαππείου. Παίζεται το chef, μια κωμωδία με πολύ καλές κριτικές, αρκεί να την παρακολουθήσεις χορτάτος, γιατί ο πρωταγωνιστής μεγαλουργεί στην κουζίνα του και το στομάχι σου θα χτυπάει ταμπούρλο. Να σου θυμίσω οτι ειδικές τιμές τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές δεν υπάρχουν. Διότι μόνο της καθημερινές μπορείς να είσαι άνεργος, φοιτητής ή συνταξιούχος. Η ταινία πέραν του γέλιου, περνάει μηνύματα όπως σχέση πατέρα και γιού, τις ισορροπίες που πρέπει να κρατάς στα social media, έπισης σου υπενθυμίζει οτι όταν έχεις στόχο και θέληση ολοκληρώνεις τα όνειρά σου. Ακόμα το σκέφτεσαι; Θερινό σινεμά γιατί είναι πάντα Must!

P.S. Σε περίπτωση που θες να νυχτοπερπατήσεις, ένα cocktail θα σε περιμένει στο Baba au Rum, με βάση το τζίν και συνοδεία λεμονιού.

Ακόμα σε διακοπές για να μη φτάσει ο χειμώνας στην πρωτεύουσα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση