Μαζί τρέχουμε για τη Ζωή

alma zois

Κάθε Σεπτέμβρη το Άλμα Ζωής (Πανελλήνιος Σύλλογος με Καρκίνο του Μαστού), βάζει το κοινό στο τρέξιμο. Πάνω από 18.500 άνδρες, γυναίκες και παιδιά έτρεξαν ή περπάτησαν στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ και Περίπατο 2χλμ, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®. Στέλνοντας το δικό τους μήνυμα πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης για τη νόσο, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ζάππειο!

Η συμμετοχή ήταν σημαντική, ο καιρός βοήθησε αρκετά, η διάθεση ήταν ανεβασμένη και η στήριξη των εθελοντών πολύτιμη. Του χρόνου δίνουμε ραντεβού στους δρόμους του κέντρου, με τρέξιμο, ελπίδα. «Τρέχω για εσένα, εμένα, όλες μας γιατί είμαστε ΕΝΑ.»

Οι βόλτες συνεχίζουν τη μέρα με καφέ στα στέκια των Αμπελοκήπων και συνέχεια για φαγητό, με μια πολυεθνική παρέα. Στην παράγκα του Σωτήρη, Δουκίσσης Πλακεντίας, στάση Πανόρμου. Ένα νέο μεζεδεπωλείο, που αγαπά τα μαγειρυτά, τα ψάρια και το κρέας. Η κυρία Αλέξια επιμελείται το μενου, της διεύθυνσης του καταστήματος και κάνει δυνατό PR.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πλούσιος κατάλογος για όλα τα γούστα, άφθονο κρασί, χαμηλές τιμές, ζωντανή μουσική ακόμα και τα μεσημέρια της Κυριακής. Μικρό και φιλόξενο μέρος, για καλοφαγάδες ή γλεντζέδες.

Από καρδιάς,
Jane

Αφήστε μια απάντηση