Bottega στο Μαρούσι

bottega

Από εκείνα τα βράδια που πρέπει να βγεις. Ο λόγος επαγγελματικός. Οι γύρω σου, τυπικά γνωστοί. Μερικοί αξιαγάπητοι. Υπόλοιποι, απλοί χαρτογιακάδες. Για άλλη μια φορά ρίχνω τον μέσο όρο ηλικίας και γουστάρω απίστευτα που δεν κοιτάω το ρολόι για να γυρίσω στα παιδιά.

Στο Bottega μαζεύτηκαν δύο μανατζαρέοι για να τιμήσουν τους υφισταμένους τους. Μια καλή κίνηση, για να μοστράρουμε το επαγγελματικό μας προφίλ και να πιούμε ένα (έως και τέσσερα) ποτήρια κρασί. That’s all! Σαν χώρος, αρκετά βιομηχανικός, μεταξύ γκρι και καφέ, με stand και όχι τραπέζια, για να λειτουργεί καλύτερα το «to know as better». Πίτσα για συνοδεία αλκοόλ, μινι καναπεδάκια και κάτι πνιχτά χαμόγελα οτι όλοι είμαστε happy και super team. Στέκι καθαρά για επαγγελματικές συναντήσεις, χωρίς ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Πάλι καλά που υπάρχουν και εκείνες οι φυσιογνωμίες που εκμπέμπουν τα ίδια vibes με εσένα. Εκείνα τα φοβερά παιδιά που ξέρουν να περνούν καλά χωρίς κοστούμι, bonus, επαγγελματική ορολογία και δυνατές χειραψίες. Αγαπάνε το καπνό, τη μουσική, τον εθελοντισμό, τις μουσικές σκηνές και σκαρώνουν στιχάκια παίζωντας κιθάρα.

Πληροφορίες
Φραγκοκκλησιάς 3Α & Γρανικού,
Μαρούσι
2106100288

Τι μου άρεσε:
1) Τυχαία συνάντηση με τον Νικόλα. Ακόμα τσιγκλάμε ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο.
2) «Και οι φίλοι μας άνθρωποι είναι», είπε ο Σταμάτης.

Από την χαρμολύπη του προϊσταμένου μου ως την Κίνα,
Jane

Αφήστε μια απάντηση