Ορφέας @Κυψέλη

Κυψελάρα Αγάπη μου. Η πιάτσα των ξενύχτιδων έχει μεταφερθεί εδώ και χρόνια στην Κυψέλη. Σε ένα χώρο που φιλοξενεί stand up και μουσικές βραδιές, βολτάρουμε για να βρεθούμε στον Ορφέα.

Παρασκευές και Σάββατα ακούμε Σπύρο Γραμμένο. Η φετινή του παράσταση ονομάζεται «Ποιος Γραμμένος;!». Ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται συστάσεις, που λατρεύουμε τους κοινωνικούς του στίχους και τις εκλεκτές του συνεργασίες. Τον αγαπάμε γιατί είναι το παιδί που μεγαλώνει, αλλά ο αυθορμιτισμός του παραμένει ζωντανός χωρίς να παιδιαρίζει. Μαζί του η Ελένη Ποζατζίδου στο τραγούδι και ο Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο. Τα περισσότερα βράδια έχει κάποια/κάποιον guest. Το πρώτο μέρος της παράστασης σπιρτόζικο και κεφάτο, ενώ στο δεύτερο μας τονίζει πως Το όνομα μου είν’ το δικό σου, και πώς θα θέλαμε με  Μια φωνή, δίχως ποίηση, θα ακουστούν δυνατά: ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

Δευτέρες και Τρίτες με Βύρωνα Θεοδορόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη. Σε μια παράσταση με όνομα «Θα φτιάξω τυρί», το stand up λειτουργεί σε υψηλότερα επίπεδα. Ο δωδεκάλογος του 40άρη από τον Βύρωνα και η καθημερινότητα ενός μπαμπά που ζεί το «πατρικό όνειρο». Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης κοντρολάρει τα τριγλυκερίδια και με χαρισματικό χιούμορ φέτος μας ταξιδεύει στις μικρές Κυκλάδες, με τον Σκοπελίτη. Συμβουλή: Στα πρώτα τραπέζια αν κάθεσαι ρίξε και κανένα γέλιο, μη συμφωνείς μόνο με τον καλλιτέχνη.

Πληροφορίες
Orfeas live bar
Φωκίωνος Νέγρη 25 Κυψέλη
τηλ 2108668544

Με τέχνη και χαμόγελο ξεπερνάμε τα δυσάρεστα του 2023,
Jane

Αφήστε μια απάντηση