SIX D.O.G.S.

Οι βόλτες συχνάζουν σε μέρη που ακούγονται εναλλακτικές μουσικές, νέοι ήχοι και groups με εξαιρετικές φωνές.Οι Travel Mind Syndrome εμφανίστηκαν στο SIX D.O.G.S., μαζί τους οι No Profile και μαύρη μπύρα σε ποτήρι, για μας (στην υγειά μας).

Χτυπηθήκαμε στους rock ρυθμούς, λιώσαμε μέχρι τέλους για να ακούσουμε το Sex Drugs & Alcohol, γελάσαμε με τις φωνές του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου, προλάβαμε τα backstage ενός sound check και μαζευτήκαμε άτομα από διαφορετικές παρέες με μια κοινή diodos που έχει όρεξη για γέλιο και μουσική.

Αγαπάμε τους Travel Mind Syndrome για τους εξής λόγους:
1) Διαθέτουν τρελό show man (Φίλιππος), που έχει φωνή, στυλ, κίνηση και κυριαρχεί στη σκηνή.
2) Ο κιθαρίστας (Διονύσης) έχει απίστευτα ασθενή μνήμη αλλά έχει τα κότσια να το παραδέχεται.
3) Ο πληκτράς του σχήματος (Παύλος) μπορεί να σπάει τα γυαλιά του επί σκηνής, ενώ χωρίς ντροπή ζητάει από το κοινό έναν δανεικό σκελετό.
4) Η Κατερίνα (μπασίστρια) από τις πιο chic παρουσίες του group που αντέχει με υπομονή την τρέλα των Travel Mind Syndrome.
5) O ντράμερ (Πέτρος) ρυθμικός, με απήχηση στο γυναικείο κοινό.

Όλοι μαζί απαρτίζουν ένα group που μπορεί σε άλλους να θυμίζει Killers, James, U2 και Red Hot Chili Peppers αλλά ροκάρουν όμορφα, χωρίς βαβούρα και ηχούν με επιτυχία στα αυτιά μας. Well Done!

Τι μου άρεσε:

1) -Δεν με θυμάσαι; -Μμμμ, οχι! -Από το web radio… -Aααα, σωστά. Τι κάνεις; Θα προσπαθήσω να το σώσω. -Πώς; -Βασικά είσαι πολύ όμορφη και… -Δεν ανεβαίνεις να πεις καλύτερα κανένα τραγούδι; (Κάπου εδώ οι βόλτες κοκκινίζουν)
2) Το φωτογραφικό υλικό απο τον jsclavo.
3) Live με είσοδο 5euro (χωρις ποτό). Λογικό μου ακούγεται.

Υ.Γ. Η φίλη Εύη (Άκου Αυτό) ετοιμάζει πάρτυ στις 7 του Μάη. Που αλλού … στο SIX D.O.G.S. Be there!

Ρέει στις φλέβες μου αλκόολ,
Jane

One Comment

  1. Αυτό μάλιστα, θα είναι το πρώτο καλοκαιρινό πάρτυ!

Αφήστε μια απάντηση