Αρχάγγελος στο Μεταξουργείο

Μαγαζί για διαλεγμένες ψυχές, στα μέρη του Μεταξουργείου. Τα νυχτοπούλια της πόλης προτιμούν τα after στέκια, με παλιά λαικά στα ηχεία, και οχι μόνο.


(Πάτα πάνω στην εικόνα ντε)
Photo by constantinos

Να το προτιμήσεις με φίλους για ρακές, για να ακούσεις Θανάση, Τσανακλίδου, Καζατζίδη, Μαρινέλλα, Μάλαμα, ακόμα και Βίσση. Από τα πιο αυθεντικά gay friendly στέκια της μεταμεσονύκτιας Αθήνας. Ο Σωτήρης είναι η ψυχή και η ιδιοκτησία του μαγαζιού. Πίσω από την κονσόλα δίνει παλμό, με επιλογές που σε κάνουν να χορεύεις μέχρι τις πρώτες αχτίδες του ήλιου.

Περπατάς στη Κων/πόλεως και το φεγγάρι σε αποχαιρετά. Το ξημέρωμα στην Αθήνα είναι από τα πιο όμορφα πράγματα της πόλης. Φορτηγά στην Ιερά Οδό, άνθρωποι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη μέρα τους, ενώ η δική σου έφτασε στο τέλος της. Γεμάτη καλοπέραση και χορτασμένη από φίλους, τελειώνει. Με μια κολακεία «Τι κουκλάκι είσαι εσύ;» με χαμόγελα βουτηγμένα στο αλκοόλ, την Άννα να σε νιώθει με τους στίχους, το Γιώργο να τραγουδά κομμάτια του Θανάση, ο Θέμης καρφωμένος στο κινητό του (Άσε το fb και διασκέδασε). Κάτι εξομολογήσεις που σε συκγινούν, για εκείνους που πίστευαν οτι δε σου στάθηκαν.

Πληροφορίες
Κίμωνος 1
Μεταξουργείο

Βόλτες μόνο με φίλους για φίλους,
Jane

3 Comments

  1. ΣΙΝΔΟΣ

    Μουσική καλή αλλά δεν αξίζει να «πληρώνεται» τόσο άσχημα! Η συμπεριφορά της ιδιοκτησίας κινείται μεταξύ κόμπλεξ και σχιζοφρένειας. Κινείται μεταξύ αγένειας και φασισμού.Κάτι σαν σεληνιασμός ενα πράγμα? Δεν αξίζει τα λεφτά του και έχουμε σοβαρή αμφιβολία για την ποιότητα των ποτών. Ο 8 στους 8 αρρωστήσαμε από τα ποτά… Και δεν ήπιαμε πολύ…

  2. Nel

    Θα διαφωνίσω κάθετα!! Το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο!! Τους έχει βέβαια στη σούζα θα έλεγα… αλλά πραγματικά δεν έχουμε φύγει παραπονεμένοι ποτέ!! Τα ποτά μια χαρά και πάντα κάνουμε πολύ κέφι!!

  3. vm

    Βρεθήκαμε νωρίς το βράδυ των Χριστουγέννων 2015 στην περιοχή και μας το πρότεινε η παρέα μας. Δεν μας βάλανε μέσα στον κυρίως χώρο αλλά στο ‘τυλιγμένο’ πεζοδρόμιο με την πρόφαση των κρατήσεων (σε μαγαζί που φημίζεται για τα after του!!!). Μου θύμισε τις θείτσες που σου προσφέραν το γλυκό στο χωλ για να μην τους λερώσεις το μονίμως κλειστό σαλόνι τους. Απαράδεκτες και οι τιμές.

Αφήστε μια απάντηση