Κατράκειο με Χαρούλα και Τάνια

Η διαχρονικότητα της Χάρις Αλεξίου συναντά τη θεατράλε ερνηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου. Στο Κατράκειο της Νίκαιας φιλοξενεί δύο ερμηνεύτριες με πάθος. Η Χάρις Αλεξίου με την Τάνια Τσανακλίδου ενώνουν τις δισκογραφικές τους στιγμές και μας χαρίζουν μια ευχάριστα βράδια, μια μέρα πρίν την πανσέληνο του Ιούλη.

Μια συναυλία με στίγμα άκρως θηλυκό, συγκίνηση, ρομαντισμό, πάθος και μια εναδρομή στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού. Κομμάτια και στιγμές από τις δύο ερμηνεύτριες, παρέα με το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο για την Ελληνική μουσική και ονομάζεται «Nouveau Sextet» (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Από το δι ευχών και το μαμά γερνάω, εως το εγώ για δύο και την τρίπλα. Βόλτες στον χρόνο της ελληνικής δισκογραφίας με ανεξίτηλους ήχους, που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό. Λόγια και μουσικές από τον Μάνο Λιόζο, τον Μανώλη Ρασούλη, την Λίνα Νικολακοπούλου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Γιάννη Σπανό, τον Νίκο Αντύπα, τον Απόσοτλο Καλδάρα, τον Νότη Μαυρουδή και τον Χατζηνάσιο. Μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι που έδωσε τροφή και πνεύμα τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Τι μου άρεσε:
1) Ο Σωτήρης Λεμωνίδης, στο βάθρο των πλήκτων.
2) Ταπεραμέντο και νάζι, από τον Τάνια.
3) Θερμό χειροκτρότημα για την Χαρούλα. Σεβασμός και αγάπη, για μια μεγάλη φωνή από το κοινό.
4) Λίγο πριν την πανσέληνο, οι εκπλήξεις που κρύβουν μουσική είναι οι καλύτερες όλων.

«Τραγούδα θέλω να σε ακούω» κι αυτό το καλοκαίρι,
Jane

Αφήστε μια απάντηση