Skippers

Με αφορμή την χθεσινή πανσέληνο και την down διάθεση της φίλης μου, διαλέξαμε θάλασσα και ρομαντική ατμόσφαιρα! Ξεκινήσαμε με προορισμό το skippers…(δική μου ιδέα…ξέρω τι θα μπορούσε να της φτιάξει τη διάθεση, οπότε…)Το Skippers είναι ένα καφέ σνακ μπαρ το οποίο έχει γίνει στέκι, όχι μόνο για τους ιστιοπλόους αλλά για όλες τις κουλτούρες και ηλικίες.

Το φεγγάρι καταπληκτικό, δίπλα μας τα ιστιοφόρα και η μουσική υπόκρουση άκρως καλοκαιρινή. Άκουσα από Τάνια Tσανακλίδου, James, Coldplay, μέχρι και ρυθμικά κουβανέζικα. Τι πίνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Μα φυσικά Carib ή Sol, αρκετά παγωμένη με τη συνοδεία μιας φέτας λεμονιού! Ακόμα και το χειμώνα το μαγαζί ενδείκνυται για καφεδάκι ή ποτό. Η διακόσμηση του θυμίζει κάτι από καράβι. Βασικά στοιχεία το ξύλο και ένα πανί καραβιού το οποίο δένει κατάλληλα την ατμόσφαιρα. Επιτέλους μύρισε καλοκαίρι!!!

Το συγκεκριμένο βράδυ το μαγαζί ήταν γεμάτο με νεαρά (και μη) ζευγάρια. Πανσέληνος το είπαμε! Καθίσαμε στο bar με θέα και οπτικό πεδίο όλη την πασαρέλα του μαγαζιού (διότι αν δεν σχολιάζω δεν λέει).Παρατήρησα πόσοι αρσενικοί ξερογλύφονται, στο πέρασμα “μίας λίγο ελαφριάς ντυμένης”, ακόμα και αν στο πλευρό τους στέκεται το έτερον ήμισυ, κάτι που με ξενερώνει απίστευτα. Όταν συνοδεύεις πρέπει να το κάνεις σωστά! Άσε που έχουν και την εντύπωση οτι δεν φαίνονται και δεν τους παίρνει κανείς χαμπάρι!(κακόμοιροι)

Στο γυρισμό βάλαμε στο full το ραδιόφωνο και μαζί με την “φιλινάδα” μου τραγουδήσαμε τους θεϊκούς στίχους “Όσο κι αν κανείς προσέχεις, όσο κι αν το κυνηγά πάντα θα’ ναι αργά…Δεύτερη ζωή δεν έχει!” Ελευθερία Αρβανιτάκη…και μεταξύ 100klm/h, επήρεια αλκοόλ και την κουλτούρα να τραγουδά, αποφάσισα ότι δεν θέλω να φάω τα χρόνια μου στα “μη” και στα “πρέπει”…Είναι μικρή η ζωή, μόνο τρία γράμματα!

Τι μου άρεσε:
1) To καλοκαιράκι δίπλα στη θάλασσα…super!
2) Η εξυπηρέτηση του μαγαζιού, ήταν γρήγορο το service!
3) Που βγαίνω για να ανεβάσω τη διάθεση των άλλων και εμένα κανείς…αλλά ξέρω “δεν έχεις ανάγκη εσύ”, έτσι λένε οι φίλοι μου!

Τι δεν μου άρεσε:
1) Που σε κάθε πανσέληνο καταλήγω να βρίσκομαι με φίλους…και όχι με boyfriend ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

Πληροφορίες :
Skippers
Μαρίνα Καλαμακίου

Καλοκαιρινά φιλιά,
jane

3 Comments

  1. @Παρατήρησα πόσοι αρσενικοί ξερογλύφονται, στο πέρασμα “μιάς λίγο ελαφριάς ντυμένης”, ακόμα και αν στο πλευρό τους στέκεται το έτερον ήμισυ, κάτι που με ξενερώνει απίστευτα.

    Σε ξενερώνει που στο πλευρό τους στέκεται το έτερον ήμισυ; τστστσ…κάποιος ζηλεύει:P

    @Που βγαίνω για να ανεβάσω τη διάθεση των άλλων και εμένα κανείς…αλλά ξέρω “δεν έχεις ανάγκη εσύ”, έτσι λένε οι φίλοι μου!

    Δεν νομίζω να μην σου ανεβαίνει η διάθεση όταν σε ξεβγάζουμε. Άλλα όπως πάντα υπερβολική.

    @Που σε κάθε πανσέληνο καταλήγω να βρίσκομαι με φίλους…και όχι με boyfriend ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

    Δεν έχεις ανάγκη εσύ. χαχα

  2. vassoula

    etsi einai i panselinos kouklaki! me perierga sinesthimata

  3. kakotexnes

    Panselhnos-xepanselhnos ama vgaineis me thn aisthish oti vgaineis gia na vgeis me opoion nanai gai gia oti nanai katse mesa. ama pali vgaineis me thn aisthish oti vgaineis gia kapoio logo poy den ton xereis tote vges. ama telos vgaineis gia na goustareis asxetws an katalixeis se ena bar na ta pineis monh sou h sto krevati me kapoion pou vrethike dipla sou, tote mallon to xeis. den einai to fegari h h nyxta h h parea pou se xalane. einai to pws ta antimetopizeis esy…

Αφήστε μια απάντηση