Kalihoron

Δευτέρα βράδυ, μετρό για Κεραμικό και φτάνω στη «νέα γειτονιά’ της Αθήνας που τα τελευταία χρόνια, από το 2004 και μετά, σφύζει από ζωή και πλημμυρίζει με μουσικές! Νεαρός κόσμος, καινούρια στέκια και δροσερά κοκτέιλ δημιουργούν το σκηνικό για νυχτοπερπατήματα και διασκέδαση!

Το Καλλίχωρον είναι συνδυασμός τριών καταστάσεων για απόλαυση: cafe, bar, restaurant και με επιτυχία ανταποκρίνεται και στους τρεις τίτλους. Χώρος διαμορφωμένος σε δυο πατώματα, το καλοκαίρι προσφέρει για ήσυχα βράδια την ταράτσα του, με «πειραγμένες» γεύσεις από τη μεσογειακή κουζίνα, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και chill out μουσική υπόκρουση. Κάθε μέρα happy hour από τις 17.00 έως τις 20.00. Ποτά από 4 ευρώ, για όσους τελειώνουν νωρίς από τη δουλειά και θέλουν να χαλαρώσουν, το Καλλίχωρον ενδείκνυται.

Το μαγαζί έχει ένα εξαιρετικό σέρβις σε ένα φιλικό περιβάλλον. Πολλά ζευγάρια το προτιμούν για ένα χαλαρό ποτό και παρέες το επισκέπτονται για την κουζίνα του, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ζυμαρικά και τις σαλάτες! Γεύτηκα ένα vinsanto (5€) και μίλησα με φίλη για τα γνωστά θέματα, δουλειά, σχέσεις και βόλτες στην πρωτεύουσα.

Τι μου άρεσε :
1) H ταράτσα του μαγαζιού είναι από τα πιο ήσυχα μέρη στο Γκάζι.
2) Το ποτήρι στο οποίο σερβίρουν το vinsanto, πολύ γουστόζικο!

Τι δε μου άρεσε :
1) Μικρή ποικιλία σε μπύρες (αδυναμίες είναι αυτές…)
2) Δύσκολα διασχίζεις την οδό Βουτάδων τους καλοκαιρινούς μήνες (κλασσική περατζάδα του Κεραμικού).

Πληροφορίες
Kalihoron
Περσεφόνης 31
Γκάζι
210-3478759

Καλοκαιρινοί χαιρετισμοί,
jane

Αφήστε μια απάντηση