Ayor Bar

1105.jpg
Μερικοί ίσως το χαρακτηρίσουν ένα από τα στέκια των σταρ, άλλοι ένα bar με χαλαρότητα και ζεστή ατμόσφαιρα. Στου Ψυρρή πάντως βρίσκεται ένας τόπος συνάντησης για όλους και ονομάζεται Ayor. Το όνομα αυτού, μετά από συνέντευξη του ηθοποιού και ιδιοκτήτη Tony Δημητρίου, μάθαμε ότι το όνομα Ayor, του μπαρ για το οποίο συζητάμε, βγαίνει απ’ τα αρχικά γράμματα της φράσης «At Your Own Risk» (η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου).Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε στέκι για τους καλλιτεχνικούς κύκλους των 30άρηδων και κάτι.

Ένα νεοκλασσικό κτίριο στεγάζει τους παλιούς rock ήχους, όπως επίσης λάτιν και σόουλ. Χωρητικότητα 100 ατόμων, ραφιέρες με βιβλία διακοσμούν τους τοίχους, απαλοί καναπέδες και φινέτσα πλημμυρίζει το χώρο. Τις Παρασκευές New Age Rock,με τις επιλογές του DJ Dinos. Το bar, εκτός απ’ τις τελευταίες 4 ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, κυρίως λόγω σεβασμού στην εκκλησία που βρίσκεται παραπλησίως του μαγαζιού (την εκκλησία της Πλατείας Χριστοκοπίδου), όλο τον υπόλοιπο χρόνο είναι κοντά μας για διασκέδαση και κραιπάλες! Ανοιχτό απ’ τις 21:30 μέχρι τις 04:00 (05:00 τα Σαββατοκύριακα). Φιλικές τιμές (στο περίπου)

Τι μου άρεσε :
1) Service όχι αστεία!
2) Χαμηλός και χαλαρωτικός φωτισμός.

Τι δεν μου άρεσε :
1) Από μπύρα, δεν ενδείκνυται, προτιμείστε κάτι άλλο.
2) Καλά κοκτέιλ, με τσιμπημένες τιμές.

Πληροφορίες
Αισώπου 3,Πλ. Xριστοκοπίδου
Ψυρρή
210-3213024

Υ.Γ. Το γεγονός του μήνα… Ο αδερφός μου έγινε πατέρας, επομένως είμαι θεία! Αλλά με έναν αναγραμματισμό και κάποια μαγικά μπορώ να μετατραπώ σε Θεά. Αυξάνεται και πληθύνεται…το σόι μας!
Επίσης δεν συγκινήθηκα, ούτε καν βούρκωσα…Μήπως είμαι πολύ γαϊδούρα? (χάρηκα όμως πααααρα πολύ)

Φιλιά από μια νεότατη θε(ί)ά,
jane

Αφήστε μια απάντηση