Νixon

nixon.jpg
Στους κύκλους των blogger είναι γνωστό οτι την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου πραγαμτοποιήθηκε το 3ο Girls Greek Dinner στο Νixon, που βρίσκεται στον Κεραμεικό.

Ας αφήσουμε όμως το ggd εκτός θέματος συζήτησης, διότι εμείς τον χώρο που πραγματοποιήθηκε το γεγονός επισκεφτήκαμε! Θυμίζει κάτι απο Βερολινέζικο bar (σε κακή απομίμιση θα έλεγα), με σκοτεινά χρώματα (μαύρο-γκρί-μπορντώ), με κόκκινα μικρά φωτιστικά. Σχετικά μικρός χώρος (ένας μακρύς διάδρομος, σε δυο επίπεδα, με τραπέζια δεξιά και αριστερά, στη μέση μια μινι μπάρα, να το πώ?, στο δέυτερο επίπεδο).

Αφού διάβασες όλα τα παραπάνω που δείχνουν την «κακία» μου, θα σου εξηγήσω τον πραγματικό λόγο που αναφέρομαι στο bar.Το Νixon απο 31/10 εως και 30/11 φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας του Theo Vranas. Μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα στο www.theovranas.com. Κάποια δείγματα που είδα στο χώρο, μου άρεσαν αρκετά. Επίσης να αναφέρω ότι το Nixon διαθέτει αίθουσα κινηματογράφου, με άνετους κοτλέ καναπέδες 🙂 . Σε αυτή την αίθουσα παρουσιάστηκαν τα θέματα και οι ομιλίες του ggd. To Nixon προσφέρει και φαγητό, καθότι παρουσιάζει το τρίπτυχο bar/restaurant/cinema, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέριες. Οπότε αν πάτε προς τα εκεί, πείτε μου αν άξιζε η κουζίνα του!

Τι μου άρεσε:
1) Γνώρισα τύπο με το καλύτερο «βιονικό αυτί».
2) Η φίλη μου κέρδισε στην κλήρωση με τα δώρα, που έγινε στο τέλος του event.
3) Το service ήταν πολύ καλό και ο barman επίσης 😉

Τι δε μου άρεσε:
1) Η διαρύθμιση του μαγαζιού και τα μουντά χρώματα στους τοίχους.
2) Το γλειώδες βλέμμα, προς όλες τις κατευθύνσεις, του τύπου με την ατάκα «ήρθα να σου φάω την γκόμενα»… Coolαρε φιλαράκι και να αποφεύγεις τα φώτα…αντανάκλαση, στη συνέχεια τύφλωση…κοινώς καράφλα! (δηλητήριο στάζω σήμερα, μπράβο μου)

Πληροφορίες
Αγησιλάου 61B
Κεραμεικός

Φαρμακερά (αλλά ρεαλιστικά) φιλιά,
jane

3 Comments

  1. 1) Γνώρισα τύπο με το καλύτερο “βιονικό αυτί”. thnks 🙂 Είχα λυθεί στο γέλιο μέσα στην αίθουσα ευτυχώς που κάποια στιγμή σταματήσατε να μιλάτε γιατί δεν θα την πάλευα άλλο , είχα κοκκινίσει από τα γέλιαα 😉

  2. banana_peel

    Sorry, alla se posa bar sto verolino piges alitheia?
    Scheisse….mallon se kanena…

  3. @banana_peel

    Σωστά το έθεσες…»μ ά λ λ ο ν»…

Αφήστε μια απάντηση