Architecture Ζωγράφου

Τα Σάββατα της πόλης ,για μένα, είναι αφιερωμένα στη band του Νίκου Ρουμελιώτη που εδώ και τρεις εβδομάδες έχει αρχίσει τις εμφανίσεις στο γνωστό live στέκι του Ζωγράφου.

Στην Ούλωφ Πάλμε βρίσκεται η Αρχιτεκτονική και στο ισόγειο της ταξιδεύουμε με ελληνική έντεχνη και ροκ μουσική. Καπετάνιος ο Νίκος Ρουμελιώτης και συνοδοιπόροι ο Παναγιώτης Πρατίλας (βιολί), Κώστας Σαρδέλης (μπάσο), Νίκος Γεωργουσάκης (κιθάρα), Νίκος Αλεξάκης (ντράμς). Τραγουδάμε για τη μοναξιά που είναι όλα και τίποτα, την Ευλαμπία, όλες τις άγκυρες που βυθίστηκαν και για κάποια όνειρα που με τα χρόνια γιναν ροζ.

Μελαγχολία αλλά και ζωντάνια, σε ένα πρόγραμμα για λάτρεις των Αφών Κατσιμίχα, των Πύξ Λαξ και τραγούδια του Νίκου που διάλεξε το δρόμο της ελληνικής μουσικής σκηνής και του εύχομαι ολόψυχα καλή στράτα στα δύσκολα! Στη βραδιά παρουσιάζονται και guest φίλοι/φωνές από τα παλιά, για να μας θυμίσουν οτι οι παρέες και οι στιγμές δύσκολα σβήνουν από τη μνήμη μας! Μια επίσκεψη στο μαγαζί για να ακούσουμε νέους ανθρώπους, που δίνουν το παρών σε αυτό που αγαπούν και ονειρεύονται…τις live μουσικές σκηνές!

Καλή Ακρόαση και καλή επιτυχία στο σχήμα!

Έναρξη προγράμματος 00:30 μέχρι τις 04:30 με είσοδο 10€ με ποτό.

Πληροφορίες
Ούλωφ Πάλμε 23
Ζωγράφου
210-7472907

Σας χαιρετώ,
jane

6 Comments

  1. amelie

    …κι εκεί που μόλις είχαμε αγγίξει τη γλυκειά μελαγχολία σε συνδυασμό, πάντα, με μια ανέκφραστη ζωντάνια, θα έλεγα, εκεί γύρω στις 2, λοιπόν, ακούμε μια φωνή να μας λέει «ΦΕΥΓΩ»….κι επίμονη καθώς ήταν να μας δώσει «ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ», τότε σκέφτηκα πως υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι απλά καλύτερες όταν τις ζείς με πρόσωπα αγαπημένα κι επιλεγμένα….γιατι….»ζωή που δεν μοιράζεται,είναι ζωή κλεμμένη…». Να ‘ναι καλά αυτή η φωνή!!!!!! 😉

  2. dora

    Ανυπομονώ να πάω…αλλά πολύ αργά ξεκινάει….(αυτό το βιολογικό ρολόι μου θα το σπάσω καμιά ώρα )

  3. αυτο το μαγαζι μου ελεγες στο τηλ? το σαββατο θα ειμαι Αθηνα αν τα καταφερω…

  4. @amelie

    Μη λες τέτοια για τη «φωνή» τη ματιάσεις και βραχνιάσει ξανα!

    @dora

    Είναι κομματάκι αργούτσικα, αλλά τι να κάνουμε.

    @country_girl

    Θα τα πούμε εκεί τότε…Θα σε περιμένω!

  5. xenia

    egw na doume pote 8a er8w na se akousw..den hxografeite kanena tragoudaki na to dhmosieusete sto site ths ekpomphs na se akousoume ki emeis?
    to koino sou de vrisketai mono sthn a8hna vlepeis..uparxei kai sth sumprwteuousa!!
    kalh sunexeia !!!!!!!

  6. dora

    Το πρόγραμμα και η επιλογή τραγουδιών μου άρεσαν πολύ! Η guest παρουσία ήταν εξαιρετική δηλ. η κοπέλα που βγήκε κατά τις 2.30 είχε πολύ καλή φωνή και ξεχώριζε από το υπόλοιπο συγκρότημα. «Ξανα-άκουσα» με την ερμηνεία της το Λοϊζο, το «Φιλαράκι», τις «Χίλιες Σιωπές» και καταχάρηκα που βρέθηκα εκεί…

Αφήστε μια απάντηση